Laglio

Tegels: Trendy patronen
Badmeubel: Zwevende plank
Sanitair: Modern
Wellness: Vloerverwarming

Wat werkt deze kleuren combinatie goed; een echte pinterest-waardige badkamer! De marmeren waskom in combinatie met messing is een echte blikvanger, maar natuurlijk ook de mooie ronde spiegel. Wist u dat u hier ook gemakkelijk spulletjes in op kunt bergen?

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

Wist je dat badkamers bij Grando in vele materialen en opstellingen uitgevoerd kunnen worden?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy patronen

Tegel patronen zijn niet meer weg te denken in badkamerland. Visgraat, hexagoon, keperverband, diagonaal; het is allemaal mogelijk! Zo kunt u kiezen voor één wand als detail óf patronen mixen. Erg mooi bij de geglazuurde keramische tegels. Zo creëert u een echte Pinterest badkamer bij u thuis.

 

Zwevende plank

Een badmeubel van losse planken is een ware blikvanger. Met zijn strakke lijnen voegt het direct een minimalistisch stijlelement toe aan de ruimte. De materiaal- en afwerkingsopties zijn eindeloos; we raden echter aan te kiezen voor een duurzame lakafwerking of voedende olie als je voor echt hout gaat. Zo behoud je niet alleen de schoonheid van het meubel, maar ook een duurzame uitstraling in je badkamer. Ontdek in de showroom veelzijdigheid en tijdloze elegantie van een badmeubel van losse planken.

DE MODERNE BADKAMER

Minimalistisch met strakke lijnen, het vormt de basis van veel moderne badkamers. Materialen als natuursteen, glas, chroom en RVS creëren een prettige uitstraling die ervoor zorgt dat u zich aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen. De moderne badkamer is  daarnaast dé plek die voorzien kan worden van allerlei technische hoogstandjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een toilet met koolstoffilter voor directe zuivering van de lucht, tegels en drains met LED-verlichting en vloerverwarming. Het kleurgebruik kunt u in de moderne badkamer geheel naar eigen smaak invullen.

Lees meer >

Vloerverwarming

Heerlijk die warme voeten als u uw badkamer in loopt! Door gebruik te maken van vloerverwarming krijgt u een veel aangenamere temperatuur dan met een radiator verwarming. Dit omdat grotere oppervlaktes overal constant verwarmt is. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen; laat u daarom adviseren in de showroom welke optie het beste voor uw badkamer is.