Siena

Tegels: Trendy patronen
Badmeubel: Industrieel
Sanitair: Luxe
Wellness: Sunshower

Op zoek naar een unieke badkamer? Dan is de Siena misschien wel iets voor u! De geglazuurde patroon tegels springen direct in het oog. De warmroze kleur van de tegel wordt wat stoerder door alle industriële zwarte elementen; een mat zwarte waskom, kranen, regendouche én toilet! Het badmeubel met greeploze fronten biedt meer dan voldoende opbergruimte voor al uw verzorgingsproducten en handdoeken.

3D-ontwerptool

Maak een afspraak

WIST U DAT ALLE BADKAMERS BIJ GRANDO IN VELE MATERIALEN EN OPSTELLINGEN UITGEVOERD KUNNEN WORDEN?

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy patronen

Tegel patronen zijn niet meer weg te denken in badkamerland. Visgraat, hexagoon, keperverband, diagonaal; het is allemaal mogelijk! Zo kunt u kiezen voor één wand als detail óf patronen mixen. Erg mooi bij de geglazuurde keramische tegels. Zo creëert u een echte Pinterest badkamer bij u thuis.

 

Industrieel 

Een badmeubel met pit! Door de stoere en krachtige uitstraling krijgt uw badkamer gelijk een industriële uitstraling. Materialen die garant staan voor een industriële sfeer zijn;  beton staal en hout.

DE LUXE BADKAMER

Met de luxe badkamer maakt u de ruimte tot uw eigen wellness resort. Voor het creëren van deze sfeer hoeft u geen hele grote badkamerruimte te hebben. De luxe badkamer is natuurlijk dé plek om te voorzien van allerhande technische hoogstandjes. Denk bij de inrichting aan een sunshower, infrarood sauna of zelfs whirlpool. Daarnaast kunnen beeld- en geluidsapparatuur (bijvoorbeeld Wiipod) op strakke wijze in het design worden geïntegreerd.

Lees meer >

Sunshower

De sunshower is een douchecabine en zonnebank met UV- en infraroodlicht ineen. Dat stimuleert de bloedomloop, verhoogt de weerstand door de aanmaak van vitamine D en geeft je een gezond, zomers kleurtje. Weg met de winterblues, een douche doet nu écht goed.