3 keukendecoraties op een rij

Denkt u tijdens het koken wel eens: “Mijn aanrecht is wel kaal zo, wat kan ik toevoegen om het nog gezelliger of makkelijker te maken?” Wij wel. Tenminste, als we onze showroom aan het inrichten zijn. Het blijft lastig. Het zoeken naar het juiste accessoire wat uw keuken nu nét dat laatste zetje geeft richting droomkeuken. Maar niet getreurd, wij helpen u graag bij uw zoektocht. Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van keukendecoratie? Lees dan snel verder.

Hey Google!

Grote kans dat u dit ooit heeft geroepen. Of iemand heeft horen roepen natuurlijk. Het smart maken van woonruimtes is een doorzettende trend. Nu ook in de keukenbranche. Wilt u ook graag uw boodschappenlijstje laten opstellen terwijl u in de voorraadkast kijkt? De Google Nest Hub is de oplossing. ‘Hey Google, maak boodschappenlijstje.” En vervolgens roept u wat er op moet komen staan. Google stelt ‘m vervolgens op. En voila, hij staat in uw telefoon. Naast het maken van boodschappenlijstjes kan het apparaat ook spraakgestuurd receptvideo’s afspelen. Ideaal toch?

Quooker Cube, alles in één

Een sixpack plat en bruiswater in de koelkast? Een waterkoker op het aanrecht? Verleden tijd met de Quooker Cube. De kraan die alles kan. Met dit accessoire stroomt er met minder dan een handomdraai bruisend, kokend, koud, of gefilterd water uit uw kraan. Het mooiste is, Quooker heeft een ruim assortiment aan kranen. Hierdoor is er altijd een kraan beschikbaar die past bij uw keuken. Dus zet nu een pot thee rechtstreeks vanuit de kraan. Minutenlang wachten op de waterkoker is verleden tijd. En u verbruikt minder plastic door het altijd hebben van bruisend en gefilterd water direct uit de kraan. 

Stapelen maar!

Stapelbaar servies is het helemaal dit jaar. Het kan rommelig ogen. Maar anderzijds is het juist speels, kleurrijk en gezellig. Het neemt juist dat strakke van het hedendaagse keukendesign weg. Hierdoor creëert u ‘een beste van beide werelden effect’. Zet servies in als echte eyecatcher. En maak uw diners nét even wat leuker om naar te kijken. Het oog wil ook wat natuurlijk. Stapelbaar servies is er in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Hierdoor is er altijd iets naar uw wens. 

Hulp nodig?

We adviseren u graag over het inrichten van uw keuken en het toepassen van de nieuwste accessoires. Bij Grando zijn we dan ook op de hoogte van de nieuwste trends. Kunt u hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.