3 ontwikkelingen op toiletgebied

Jazeker, ook op het gebied van de toiletten gebeurt er het een ander. Zo zijn er bepaalde badkamertrends die van toepassing zijn voor het toilet, maar ook zijn er ontwikkelingen op het gebied van de toiletten zelf. Hieronder komen er een paar aan bod.

Zwart, zwarter, zwartst

In de wereld van sanitair heerst de kleur zwart. Steeds vaker zien we zwarte elementen terug in de badkamer. Denk aan een zwarte douchekop, een zwarte kraan of een zwart tv-meubel. Maar dus ook: een zwarte toilet, een zwarte wc-rolhouder en zwart toiletpapier! Misschien is dat niet de eerste kleur waaraan u denkt bij het uitkiezen van een nieuwe toilet, toch is deze kleur helemaal hip in badkamerland.

Randloze toilet voor extra hygiëne

Heeft u al een randloze toilet? Dit is een wc zonder spoelrand, waardoor de binnenkant van het toilet helemaal glad is. U bent niet alleen sneller klaar met schoonmaken, het is daarnaast ook hygiënischer én waterbesparend! Er bestaan zelfs geïntegreerde frisheidsoplossingen die ideaal zijn voor randloze toiletten.

Verwelkom de douchewc

Waar we een douchewc vooral kennen uit de Aziatische landen, neemt op dit moment de populariteit van een douchewc ook in ons land toe. En eigenlijk is dat best begrijpelijk, want er zitten veel voordelen aan. Het is een stuk hygiënischer doordat u uw handen niet hoeft te gebruiken en daarnaast reinigt water beter dan wc-papier. Naast hygiëne scoort een douchewc ook op comfort. U bepaalt zelf de temperatuur van het water en er zit een ingebouwde föhn in.

Wilt u meer weten over onze badkamercollectie? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw nieuwe keuken? Laat u dan adviseren in één van onze vestigingen of bezoek onze Pinterest-pagina!