4 gadgets die uw leven makkelijker maken

Denkt u ook wel eens: “ik zou toch zoveel tijd over hebben als ik minder huishoudelijke taken zou hoeven uitvoeren”? Wij namelijk wel. Hoewel wij met liefde en plezier in de keuken of in de badkamer staan, besparen we toch maar wat graag tijd op de dagelijkse routines. Daarom inspireren we u graag met vier gadgets om het dagelijks leven wat makkelijker te maken. Lees snel verder.

Kies voor luxe met een badbrug

Eerlijk is eerlijk, een badbrug klinkt natuurlijk niet heel erg bijzonder. Maar niets is minder waar. Naast dat een badbrug natuurlijk luxe uitstraalt, is het een erg handige gadget om in uw badkamer te hebben. Zo geniet u van uw favoriete serie of film terwijl u lekker ligt te badderen. Het is een simpele oplossing voor een bekend probleem, maar daardoor niet minder handig. Vandaar dat deze gadget bij ons op de absolute nummer één staat. Eenvoud op zijn best.

 

Ga voor gemak met een zelfreinigende oven

U kent het wel. U heeft een heerlijke maaltijd geserveerd voor uw gasten, maar helaas is de ovenschaal een beetje overgelopen tijdens het koken. Uw oven zit onder de etensresten en u staat na het etentje een tijdje te boenen om de oven weer spik en span te krijgen. Dit is verleden tijd met een zelfreinigende oven! Deze oven beschikt over een functie die de oven tot wel 420 graden verwarmt waardoor de etensresten als het ware wegbranden. Het overtollige vet en viezigheid verbranden tot as. Dit kunt u daarna eenvoudig opvegen. Simpel toch? Een echte must have dus voor de chef in huis!

Ruitenwisser voor uw badkamerspiegel

Dat klinkt een beetje vreemd he? Dat vinden wij ook wel een beetje! Maar handig is het zeker. U kent het namelijk wel. U wilt zich in de ochtend klaarmaken om de dag te beginnen maar alle spiegels zijn beslagen omdat iemand anders net heeft gedoucht. Hierdoor staat u eerst een tijdje de spiegels schoon te maken. Een ruitenwisser voor uw badkamerspiegel is dus ontzettend handig! Het bespaart tijd, en vooral ook irritatie in de ochtend. Zo geniet u extra lekker van de start van uw dag. 

Leef slimmer met smart

In onze ogen de ultieme gadget voor ieder huishouden. Uw verlichting aanzetten terwijl u nog lekker op de bank zit? U roept ‘Hey Google, zet mijn woonkamer verlichting aan’ en voila! Een lekker muziekje aanzetten terwijl u staat te kokkerellen? ‘Hey Google, speel mijn favoriete muziek af’, tada. De echte gadgetfreak kan dus niet zonder een Google Nest Hub. Het opzoeken van recepten, het op en neer lopen voor knoppen of het opschrijven van boodschappenlijstjes is allemaal verleden tijd. Google is uw rechterhand in de keuken, de badkamer en door het hele huis. Geniet van de luxe van een spraakgestuurd smart device in uw huis. 

Dat is pas lekker leven! 

Heerlijk al die luxe! Wij kunnen haast niet meer zonder. U ook niet? Of bent u nog zoekende naar een passende gadget voor uw levensstijl? Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.