4x trends voor verlichting op een rij

Hoe maakt u uw badkamer of keuken helemaal af? We schijnen ons licht deze keer op de trends voor verlichting. Kiest u voor sfeervol? Gaat u voor functioneel? Met kleur of zonder? De mogelijkheden zijn eindeloos. We inspireren u met vier verschillende trends voor verlichting in uw badkamer of keuken.

Wat led u?

De eerste trend voor het nieuwe jaar, is een oude bekende: led-verlichting. En dan niet zomaar led-verlichting, maar subtiele verlichting die verwerkt is in de wand- en vloertegels van uw badkamer. Dit geeft een relaxte, ontspannen uitstraling aan uw badkamer en zorgt ervoor dat de verlichting niet overheerst. Dit subtiele effect is passend wanneer u tot rust wil komen in uw badkamer of uw badkamer ziet als een plek om ‘s avonds even af te schakelen. 

Spot de spot

Denkt u aan luxe en gezelligheid? Dan zijn spots de beste keuze voor in uw keuken of badkamer. Door spots bijvoorbeeld te plaatsen in een verlaagd plafond, in een zijwand of zelfs in de tegels of vloer kunt u iedere ruimte omtoveren tot een ruimte met stijl en klasse. 

Kabeltje hier, kabeltje daar

U wilt iets nieuws in de keuken? Denk dan ook eens aan verlichting zonder lampenkap. Door kabelverlichting aan het plafond te hangen, deze eventueel te bundelen en naar beneden te laten hangen creëert u een unieke en industriële uitstraling. Dit zal uw gasten even twee keer omhoog laten kijken. Verlichting aan kabels is dé trend van dit moment. Bent u dus op zoek naar iets unieks? Zoek dan niet verder. 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een trend speciaal bedoeld voor de badkamer: spiegelverlichting. Heeft u een mooie grote ronde, ovale of vierkante spiegel in uw badkamer hangen? Waarom zou u deze dan niet extra uitlichten met bijpassende verlichting? Dit is zowel stijlvol als functioneel en draagt echt bij aan de look van uw badkamer. Een must have voor diegene die zijn ontspanningsmomenten het liefst doorbrengt in de badkamer. 

Maak het met licht

Zoals u kunt zien zijn er tal van mogelijkheden en opties om met licht uw badkamer of keuken net dat beetje extra schwung te geven. Bent u geïnspireerd geraakt of wilt u nog wat meer advies? Neem dan contact op met een van onze specialisten.