Betonnen wastafels

Minimalisme is een blijvertje. Maar we zien ook steeds meer stoere badkamers waarin robuuste materialen de hoofdrol spelen. Laat het onderwerp van dit blogbericht zich nu net bij beide stijlen thuisvoelen: de betonnen wastafel is op het moment niet voor niets ongekend populair. Beton(look) is niet meer weg te denken in de badkamer van nu. Wordt u ook zo enthousiast van deze trend? Zo past u het toe in uw eigen badkamer!

Beton voelt zich overal thuis

De betonnen wastafel kenmerkt zich door een strakke designlook die tegelijkertijd karaktervol aanvoelt. Met deze eigenschappen is dit type wastafel met nagenoeg elke woonstijl te combineren en daardoor ontzettend tijdloos. Op zoek naar een industriële touch? Of juist een natuurlijke sfeer? De betonnen wastafel is het allebei in één. Beton is bijvoorbeeld prachtig te combineren met robuust hout, maar geeft gladde hoogglanskleuren ook een spannend contrast.

Talloze tinten grijs

Een wastafel van beton springt met zijn grijze kleur en robuuste uiterlijk direct in het oog. Maar wist je ook dat de betonnen wastafel in verschillende kleuren uit te voeren is?. De ultramoderne lichte grijstint of juist een stoere donkergrijs zijn het populairst, maar er zijn ook talloze andere grijstinten mogelijk. Van héél lichtgrijs tot antraciet en alles daartussenin. Of kies juist voor een beige-achtige tint voor een natuurlijk gevoel in de badkamer.

In alle vormen en maten

Rechthoekig, rond, in de vorm van een kom, met een hellend vlak of juist niet, met hoogopstaande randen of in een platte uitvoering: doordat beton gegoten wordt zijn de mogelijkheden qua vorm eindeloos. Zo'n betonnen wastafel is ook zowel zwevend als op een mooi badkamermeubel prachtig. Kies de afwerking die het beste bij uw badkamer past.

IJzersterk en slijtvast

Een ander belangrijk voordeel van dit product is het duurzame karakter. Een wastafel van beton is namelijk ijzersterk en slijtvast en gaat daardoor erg lang mee. Het bewerkte beton met verschillende speciale toevoegingen is waterafstotend en schimmelwerend. Zo heeft u er jarenlang plezier van.

Meer inspiratie nodig?

Maakt een betonnen wasbak uw badkamer helemaal compleet? Laat u adviseren door onze badkamerspecialisten in één van onze vestigingen.