Dagny's modern landelijke droomkeuken

In het hart van een moderne woning met een gezellige en landelijke touch schuilt een keuken die zowel functioneel als sfeervol is. Dagny en haar gezin waren op zoek naar een modern landelijke keuken met specifieke wensen zoals een wijnkoeler en een Quooker. Het kiezen van de juiste kleuren bleek een uitdaging, maar met de hulp van Grando hebben ze hun droomkeuken gerealiseerd.

Ontmoet de klant 

Wie: Dagny en haar gezin 
Type woning: Moderne vrijstaande woning
Woonstijl: Modern landelijk
Werkblad: Topcore
Apparatuur: Bora kookplaat, Quooker, AEG wijnkoeler en vaatwasser, koelkast en oven van Siemens  

Warm welkom bij Grando

Via Google kwamen Dagny en haar gezin terecht bij Grando, waar ze bij binnenkomst meteen een goed en gezellig gevoel kregen. Ze zijn dan ook erg blij met hun keuze voor Grando, mede dankzij het geduld en de hulp van Klaas-Jan, de ondernemer van Grando Emmen. Ondanks de chaotische afspraak door de aanwezigheid van hun drie kinderen, resulteerde het in een prachtige en geslaagde keuken.

Het kookeiland: het kloppende hart van de keuken

Het kookeiland is het pronkstuk van de keuken en zorgt voor enorm veel ruimte om alle spullen op te bergen. Maar het is niet alleen functioneel; het is ook een gezellige plek waar het gezin en vrienden en familie kunnen borrelen of samen koken. Dagny is bijzonder blij met dit grote eiland, dat zowel praktisch als sfeervol is.

Perfecte kleurencombinatie en indeling

Achteraf gezien zijn Dagny en haar gezin het meest blij met de kleurencombinatie van de fronten en de gekozen Quooker. De houtlook fronten geven de moderne keuken een warme en landelijke twist, wat perfect past bij de gezellige sfeer van hun woning. Daarnaast is ook de indeling van de keuken perfect. Er werd meegedacht over de details, zoals het aanraden om de wanden van het kookeiland in hetzelfde materiaal te doen als het werkblad. Hierdoor is er een mooi geheel ontstaan en is er ook een leuke koffiecorner gecreëerd, met extra ruimte om spullen op te bergen voor het gezin en de kinderen.

"We werden met open armen ontvangen en het voelde eigenlijk direct goed!"

Pizza: favoriet gerecht in een gezellige keuken

Voor Dagny en haar gezin is het maken van zelfgemaakte pizza een van hun favoriete activiteiten. De ruime keuken maakt het mogelijk om gezellig met z'n allen in de keuken te staan, en de kinderen vinden het leuk om te helpen. De keuken is dus niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek waar mooie herinneringen worden gemaakt.

Een geslaagde keukenervaring bij Grando

Dagny zou Grando zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken. Dankzij het geduld, de deskundigheid en de goede service is hun droomkeuken werkelijkheid geworden. De keuken past perfect in hun woning en biedt alles wat ze zochten: een moderne, warme en gezellige plek om samen te komen en te genieten van heerlijke gerechten zoals zelfgemaakte pizza.

Benieuwd naar meer inspiratie? Bezoek dan de dichtstbijzijnde showroom van Grando en laat je net zo goed adviseren als Dagny en haar gezin!