De moderne keuken van mevrouw Feijen

Als we de keuken van mevrouw Feijen binnenlopen, valt direct de moderne uitstraling op. De donkere kleur in combinatie met het brons geeft de ruimte een chique en eigentijdse sfeer. Maar het is niet alleen de uitstraling waar mevrouw Feijen blij mee is; het zijn vooral de praktische gemakken die haar dagelijks kookleven verrijken.

Van oude keuken naar nieuwe droomkeuken

Mevrouw Feijen was niet zomaar op zoek naar een nieuwe keuken. Nadat haar zoon een prachtige keuken had aangeschaft, zag ze in dat haar eigen keuken ook wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Ze had specifieke wensen: een Quooker, een kookplaat met afzuiging, een oven met magnetron functie en een vaatwasser. Vooral de inductiekookplaat, die ze bij haar zoon had gezien, wilde ze graag in haar nieuwe keuken. Dit was even puzzelen gezien de beperkte ruimte, maar dankzij slimme indelingen geniet ze nu van veel extra opbergruimte.

"Nadat mijn zoon een nieuwe keuken had geplaatst, begon ik toch ook wel te dromen over een nieuwe keuken!"

Het gemak van inductie

Hoewel de overstap van gas naar elektrisch even wennen was, kan mevrouw Feijen nu niet meer zonder haar inductiekookplaat. "Zo fijn dat alle geurtjes direct afgevoerd worden en verdwijnen," zegt ze. De kookplaat is niet alleen praktisch, maar ook een ware blikvanger in haar keuken.

Bijzondere kleur en diep werkblad

De donkere kleur van de keuken is voor mevrouw Feijen echt bijzonder. Het is geen alledaagse kleur, maar toch rustig genoeg om dagelijks van te genieten. Op aanraden van Grando koos ze ook voor een dieper werkblad, wat erg fijn is wanneer ze uitgebreid aan het koken is.

Koken met liefde

Mevrouw Feijen houdt van koken en heeft drie favoriete recepten: haar bekende erwtensoep, appelcake en kip uit de oven. De nieuwe keuken maakt het koken nog plezieriger. Hiervoor zat de oven onder het fornuis wat af en toe toch voor wat moeite zorgde. Op advies van Grando heeft mevrouw Feijen gekozen voor een oven op hoogte. Het is nu veel makkelijker om gerechten in en uit de oven te halen.

Erg gelukkig met de keuken

"De kwaliteit is gewoon goed en de plaatsing is erg vakkundig gedaan, ik kan niet meer zeggen dan dat ik tevreden ben!" Toen haar zoon een nieuwe keuken kocht was ze al aan het fantaseren hoe haar nieuwe keuken eruit zou zien als ze ooit nog een nieuwe keuken zou kopen. Nu ze haar droomkeuken heeft is ze er nog steeds heel erg blij mee.