De mooiste badkamer- en keukencadeaus voor onder de boom

De decembermaand. Een maand van gezelligheid, lekker eten en… kerstcadeaustress! Want hoe verzint u ieder jaar weer een origineel cadeau voor onder de boom? Onze tip: geef uw geliefden een presentje waar ze écht iets aan hebben. Iets voor in de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Met een leuke keuken- of badkameraccessoire zit u namelijk altijd goed. Grando selecteerde dé toppers voor onder de boom!

Hay designer tandenborstel!

Wie denkt aan mondverzorging, denkt niet direct aan design. Veel tandenborstels worden dan ook vooral uit praktisch oogpunt ontworpen. Belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Dat vond ook de, hoe kan het ook anders, Noorse ontwerper Andreas Engesvik. Om een beetje design-beleving aan het tandenpoetsen te geven ontwierp hij in samenwerking met Jordan en het Deense label HAY de Tann tandenborstel. En hecht uw geliefde ook nog eens waarde aan het milieu? Dan is de Humble Brush hét cadeau voor hem of haar. Deze duurzame borstel is gemaakt van 100% Bamboe, bevat geen BPA en poetst als iedere andere borstel. Deze prachtige tandenborstels zijn er in alle kleurtjes en kleurencombinaties. Zo past zelfs uw tandenborstel bij de stijl van uw badkamer.

 

Water koken in stijl

Een warme kop thee is in deze koude maanden natuurlijk onmisbaar. En wie zet zijn of haar kop thee nu niet het liefst geheel in stijl? Precies. Ook de waterkoker mag gezien worden in de keuken. Het merk Smeg weet zowel uw praktische als esthetische keukenwensen maar al te goed te vertalen. Met de SMEG ’50 style waterkoker haalt u niet alleen apparatuur in huis die gezien mag worden, met de maar liefst 7 verschillende temperatuurinstellingen zet u ook nog eens het perfecte kopje thee. Liever een lager geprijsde variant? Dan is het Ketelbinkie het perfecte kerstcadeau.

 

Dé kerstklassieker

Kreeg u vroeger ook ieder jaar weer een pyjama van de kerstman? Die u meteen aandeed? Zet deze traditie dan voort en geef uw geliefde dit jaar een heerlijk warme, comfortabele badjas cadeau. Want wat past er nu beter in een nieuwe Grando badkamer dan een exemplaar dat ook nog eens gezien mag worden? Deze stijlvolle badstof gestreepte badjas van Sissy Boy is gemaakt van eco-katoen en is beschikbaar voor het hele gezin. Een warme kerstavond op de bank gegarandeerd.

 

Kokerellen zonder zorgen

Ieder jaar weer kookt uw vader, dochter of vriendin de sterren van de hemel. Dat mag dan wel beloond worden. Zeker wanneer dat kokerellen nooit zonder het nodige knoeien op dat mooie witte overhemd gaat. Zorg ervoor dat hij of zij er deze kerst ongeschonden vanaf komt en geef dit prachtige vtwonen keukenschort cadeau. Want wie denkt dat het keukenshort een oubollig item voor in de keuken is heeft het mis. O ja, en zorg ervoor dat u dit kerstcadeau geeft vóórdat er gekookt gaat worden. Of geef hem als mooi excuus voor een volgend etentje…

 

Knallend het nieuwe jaar in

Nog maar een paar dagen en we luiden het nieuwe jaar alweer in. Met champagne natuurlijk! Met deze champagneglazen van &k Amsterdam maakt u het feest compleet.  Zonde om aan te schaffen voor die éne nacht per jaar? Zeker niet. Een set prachtige glazen belandt absoluut niet direct weer de keukenkast in. Want wat dacht u van een lekker cocktailtje in bad? Of een dessertwijntje om het diner af te sluiten… Met deze glazen maakt u van elke dag een feestje. Laat de champagne maar poppen!

 

Niet kunnen vinden wat uw geliefde aanspreekt? Neem dan vooral een kijkje op ons Grando Pinterest-bord. Wij wensen u fijne dagen!