De nieuwste badkamertrends en sanitair bij Grando Den Helder

Grando Den Helder is dé plek voor sanitair en inspirerende badkamertrends! Bij ons draait het allemaal om het creëren van functionele en persoonlijke badkamers. Badkamers zijn een weerspiegeling van persoonlijke stijl en levensstijl. Iedereen heeft zijn eigen smaak en iedereen is op zoek naar iets anders! Ben jij op zoek naar een minimalistische en moderne uitstraling? Of ga je juist voor een warme en rustieke sfeer? Welke stijl je ook prefereert, alles is mogelijk! Bij Grando Den Helder vind je namelijk alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer te realiseren!

Kleurrijke accenten

Waar voorheen badkamers vaak neutrale kleuren hadden, zien we nu een opkomst van kleurrijke accenten in de badkamer. Levendige tinten als diepblauw, smaragdgroen en warm terracotta worden steeds vaker gebruikt om een persoonlijke uitstraling aan de badkamer te geven. Deze kleurrijke accenten worden vaak toegepast op tegels, accessoires en zelfs sanitair, waardoor de badkamer een speelse sfeer krijgt.

Duurzaamheid

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn, ook als het gaat om hun badkamer. Daarom zien we een groeiende vraag naar duurzame materialen en producten in de badkamer. Steeds meer materialen worden duurzaam geproduceerd, en daar maken wij als keukenadviseur graag gebruik van! Van waterbesparende kranen en douchekoppen tot gerecyclede tegels en natuurlijke afwerkingen: bij ons vind je een uitgebreide selectie van duurzaam sanitair dat goed is voor het milieu, maar ook jouw portemonnee op de lange termijn!

Vintage

Vintage en retro-invloeden zijn weer helemaal terug in de badkamer. Denk aan klassieke badkamermeubels met elegante poten, vrijstaande badkuipen met een nostalgische uitstraling en traditionele kraanontwerpen met een moderne twist. Deze vintage elementen voegen karakter toe aan de badkamer, waardoor het een unieke uitstraling krijgt. Bij ons vind je verschillende sanitair- en badkameraccesoires met een vintage look, waarmee je een unieke ruimte kunt creëren.

Open en ruime indelingen

Tot slot zien we een trend naar open en ruime indelingen in de badkamer, waarbij de grens tussen de verschillende functionele zones vaak wordt vervaagd. In plaats van afgesloten douchecabines en aparte toiletruimtes, kiezen steeds meer mensen voor open doucheruimtes en vrijstaande baden die de badkamer een gevoel van ruimte geven. Bij ons vind je verschillende ontwerpmogelijkheden die voor een open en ruime indeling zorgen, waarbij comfort en functionaliteit mooi met elkaar blenden.

Showroom

Ben je klaar om jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Den Helder en laat je inspireren door het aanbod. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte sanitair voor jouw project, zodat je dagelijks kunt genieten van een badkamer die bij jou past.

Met deze trends in gedachten, ben jij gereed om jouw badkamer om te toveren tot een stijlvolle ruimte waar je van kunt genieten. Ontdek bij Grando Den Helder de prachtige collectie sanitair en badkamers, waarbij we de nieuwste trends altijd combineren met kwalitatieve materialen. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer. Kom langs of bekijk eerst het Grando Inspiratie Magazine voor een overzicht van de nieuwste trends.