De praktische en stijlvolle badkamer van David en Heleen

Na hun verhuizing van een ruim huis in Amersfoort naar het gelijkvloerse appartement van Heelen's ouders, besloten Heleen en David hun badkamer volledig te vernieuwen. Het appartement is wat kleiner, maar dat vinden ze juist prettig op hun leeftijd. Hun belangrijkste wens? Een badkamer die niet alleen nu, maar ook over 30 jaar nog praktisch is. Ze wilden een ruimte die zowel comfortabel als veilig is, met oog voor de toekomst.

Van bad naar ruime douche

De oude badkamer had een bad, wat niet erg functioneel was voor Heleen en David. Daarom kozen ze voor een ruime douche met een handig bankje. Dit bankje biedt niet alleen comfort, maar is ook geschikt voor een rollator. Zo kunnen ze ook op latere leeftijd veilig en comfortabel douchen. Op advies van hun Grando-adviseur hebben ze deze slimme keuze gemaakt. De ruime douche zorgt ervoor dat ze zich vrij kunnen bewegen, zonder zich zorgen te maken over mogelijke valpartijen. Het bankje biedt een rustpunt tijdens het douchen, wat vooral handig is als ze wat minder mobiel worden.

Een nieuwe indeling

De oude badkamer had een onpraktische indeling met veel nutteloze ruimtes. De adviseur van Grando heeft de ruimte volledig opnieuw ingedeeld, waardoor er een efficiënte en functionele badkamer ontstond. Eerst werd de ruimte ontworpen, daarna pas werden de kleuren en tegels gekozen. Door de nieuwe indeling is er meer ruimte ontstaan, wat de badkamer niet alleen praktischer maakt, maar ook ruimer doet aanvoelen. De slimme plaatsing van de douche, wastafel en opbergruimte zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is, zonder dat het rommelig oogt.

Liefde voor blauw

Heleen is dol op de kleur blauw, iets wat ook in hun oude huis veel terugkwam. Toen ze de zee blauwe tegels zag, was ze meteen verkocht. Binnen drie minuten had ze samen met David alle tegels gekozen. De combinatie van de blauwe en grijze tegels geeft de badkamer een frisse en moderne uitstraling. De blauwe tegels brengen een gevoel van rust en sereniteit, terwijl de grijze tegels een stijlvolle en tijdloze basis vormen. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat de badkamer een plek van ontspanning en vernieuwing is.

Praktische en mooie details

Het mooiste aan de badkamer vinden Heleen en David toch wel de spiegel en de blauwe tegels. De nisjes in de douche, met blauwe tegels aan de achterkant, zijn niet alleen een kleurrijke toevoeging, maar ook erg praktisch. Producten vallen minder snel om dan op een plankje en het ziet er minder rommelig uit. Deze nisjes bieden een perfecte opbergoplossing voor shampoo, zeep en andere doucheproducten, waardoor de douche altijd netjes en georganiseerd blijft. De spiegel, met ingebouwde verlichting, zorgt voor een helder en ruimtelijk gevoel in de badkamer.

Een badkamer voor de toekomst

Dankzij de slimme keuzes en het advies van Grando hebben Heleen en David nu een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en toekomstbestendig. Een plek waar ze nog vele jaren van kunnen genieten. De combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt deze badkamer tot een ideale ruimte voor zowel het heden als de toekomst. Heleen en David kunnen met een gerust hart genieten van hun nieuwe badkamer, wetende dat deze is ontworpen met oog op hun comfort en veiligheid.

Nieuwe keuken

Naast de prachtige badkamer hebben Heleen en David ook een nieuwe keuken aangeschaft bij Grando. Deze keuken is volledig afgestemd op hun wensen en behoeften, en past perfect bij hun nieuwe appartement. Benieuwd naar hun nieuwe keuken? Bekijk deze hier! 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak