De rechte keuken van Anoesjka die alles is behalve saai

Vandaag nemen we een kijkje in het prachtige appartement van Anoesjka, die samen met haar man en hond, in het hart van Emmen woont. Samen hebben ze hun droomkeuken gerealiseerd: een moderne, maar rustige ruimte die perfect aansluit bij hun levensstijl. Laten we een kijkje nemen in hun keukenavontuur!

Ontmoet de klant 

Wie: Anoesjka en haar man samen met hun hond
Type woning: Modern appartement
Woonstijl: Modern maar gezellig
Werkblad: Topcore
Apparatuur: Bora kookplaat, Quooker kokend waterkraan en Siemens combi-oven en combi-stoomoven

Het begin van het keukenavontuur

Anoesjka en Richard begonnen hun zoektocht met een duidelijk beeld in gedachten: een moderne keuken die rust en sereniteit uitstraalt. "We wilden een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een oase van rust biedt," vertelt Anoesjka. De weg naar hun droomkeuken bleek echter minder eenvoudig dan gedacht. Ze vonden zoveel stijlen mooi, wat de keuze bemoeilijkte. Zo begon hun avontuur met een witte hoogglans keuken, maar gaandeweg schakelden ze over naar warmere kleurencombinaties. 
 

Uitdagingen en oplossingen

Het ontwerpen van een lange keuken zonder dat deze saai oogt, bleek een behoorlijke uitdaging. "We wilden een ontwerp dat naadloos overgaat in de tuinkamer, zodat er een binnen-buiten gevoel ontstaat," zegt Anoesjka. Voorheen bevond zich een eethoek op de plek waar nu de keuken met een extra kastenwand staat. De nieuwe indeling zorgt voor een open, ruimtelijk gevoel en verbind de keuken met de tuinkamer. 
 

"De nieuwe keuken, met stoomoven, heeft ons kookplezier echt naar een hoger niveau getild!"

Favoriete elementen

Achteraf gezien zijn Anoesjka en Richard het meest tevreden met hun keuze voor de Bora kookplaat en de stoomoven. "De stoomoven is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook veel gezonder," legt Anoesjka uit. Gestoomde groenten behouden hun vitamines beter en smaken heerlijk. De keuken straalt nu rust uit dankzij de minimalistische aanpak: weinig grepen en een strakke uitstraling. Bovendien is de ruimte groot en ruim, met voldoende werk- en opbergruimte, maar toch alles binnen handbereik.
 

Koken en genieten

Anoesjka en Richard zijn dol op koken en eten, het liefst met vrienden en familie erbij. Een van hun favoriete gerechten is de befaamde macaroni schotel of biefstuk met zoete aardappelfrietjes, gestoomd in de oven. "De nieuwe keuken heeft ons kookplezier echt naar een hoger niveau getild," zegt Richard enthousiast.

Samenwerking met Grando

De realisatie van hun droomkeuken was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Grando Keukens en Badkamers. "De medewerkers dachten echt met ons mee en de sfeer in de winkel was altijd prettig," vertelt Anoesjka. Tijdens het weekend staat er iemand in de keuken om heerlijke hapjes te bereiden, wat zorgt voor een unieke showroomervaring. 
 

Het resultaat mag er zijn

Het resultaat is een prachtige, functionele keuken die perfect aansluit bij de wensen van Anoesjka en Richard. Een moderne en rustige oase in het centrum van Emmen, waar ze volop kunnen genieten van hun passie voor koken en gezellig samenzijn met dierbaren.

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door deze binnenkijker! Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in één van onze showrooms of maak een afspraak!