

Klaar met de standaard paasbrunches en diners? Verras uw gezelschap met een twist op de jaarlijkse croissants en eitjes. Wij hebben drie snelle en gemakkelijke recepten voor u uitgekozen. Lees verder. Dan heeft u de belangrijkste voorbereiding al gedaan!
Een goede brunch begint met yoghurt en rood fruit! Lekker en fris. Uitermate geschikt als starter. Bovendien is het ook ontzettend kleurrijk. Een feest op tafel. En het past goed bij de pas begonnen lente!
Voila! En recept nummer 1 is klaar om te serveren. Gemakkelijk en snel, zoals beloofd.
Een van oorsprong Schotse lekkernij. Overgewaaid naar Nederland. En inmiddels een echte Paas-klassieker. In dit geval met een kleine zoete twist.
En ook uw scones zijn klaar om op tafel te zetten! Vijf stappen klinkt als veel werk. Toch is dit recept binnen een half uur te serveren. In de 12 minuten oventijd kan u de yoghurt met chiazaad en rood fruit klaarmaken. Lekker efficiënt dus!
Met dit recept gaan we de oceaan over. Eggs Benedict is ontstaan in New York als katerontbijt. Nu geserveerd als Paasmaaltijd bij uitstek. Deze klassieker van ei en hollandaisesaus mag niet ontbreken op uw tafel. Wij hebben hem gemaakt met zalm in plaats van ontbijtspek. U ook?
Tip: zorg voor kakelverse eieren. Dan zit het eiwit steviger om de dooier. Dit maakt het pocheren veel makkelijker!
Zorg dat het water tijdig aan de kook is. Dan bespaart u uzelf veel tijd! Wij hebben dit recept binnen een half uurtje klaargemaakt. Dat lukt u vast ook wel.