Een keuken vol karakter en functionaliteit

Stap binnen in de keuken van Simone en Jeroen, een ruimte doordrenkt met warmte, karakter en functionaliteit. Op zoek naar een keuken die zich onderscheidt van de standaard, werden ze verliefd op een ontwerp dat hun stoutste verwachtingen overtrof.

Ontmoet de klant 

Wie: Simone, Jeroen en hun kinderen 
Type woning: Traditionele tussenwoning 
Woonstijl: Landelijke gezelligheid; een mix van kleur en DIY-projecten
Werkblad: Keramisch
Apparatuur: AEG ovens, Bora kookplaat, Quooker kokend waterkraan 
 

Een Unieke Twist op Landelijk

De zoektocht begon met een verlangen naar een landelijke keuken, maar met een twist. Simone en Jeroen wilden iets unieks, iets met een speelse kleur om hun keuken tot leven te brengen. Hoewel ze eerst overtuigd waren van een rode keuken, veranderde alles toen ze dit houten donkergroene front zagen. “Rood is mijn lievelingskleur, dus ik was er echt van overtuigd dat de keuken een rode tint zou krijgen. Maar ben nog steeds mega blij met de huidige kleur.”  

"Wij waren opzoek naar een keuken met iets unieks."

Functionaliteit Gecombineerd met Stijl

Voor Simone was een ruime oven een absolute must, het liefst zelfs een dubbele. Hun passie voor bakken en koken vroeg om deze praktische en luxe toevoeging. De keuze aan apparatuur was dan ook snel gemaakt, maar het vinden van de juiste indeling bleek een uitdaging. Aanvankelijk dachten ze aan een hoekkeuken, maar met behulp van Grando ontdekten ze dat een prachtig kookeiland perfect in de ruimte zou passen, waardoor hun keuken niet alleen functioneel maar ook elegant werd.

Een Oogstrelend Ontwerp

Het kiezen van het juiste werkblad was een ander dilemma. De vorige keuken was voorzien van een granieten blad waar ze enthousiast over waren. ‘Wij hadden dan ook bedacht om weer voor een granieten blad te kiezen.’ Maar toen ze de kleur van dit keramieken blad zagen waren ze op slag verliefd. De combinatie van het nieuwe blad met het unieke front gaf de keuken een verfijnde uitstraling waar ze nog steeds dolblij mee zijn.

Praktisch en Stijlvol

Een van de meest geliefde kenmerken van hun keuken is het opvallende fotopaneel aan de muur, dat niet alleen een statement maakt, maar ook praktisch is en het schoonmaken vereenvoudigt. “Deze fotopanelen worden veelal gebruikt in badkamers, maar zijn in keukens net zo gezellig en praktisch” vertelt Jeroen. De foto op het paneel kan zelf gekozen worden en past daardoor in elk interieur. Simone en Jeroen hebben verder gekozen voor extra diepe lades die zorgen voor voldoende opbergruimte en gemak, terwijl de kleurencombinatie van het front en het blad de keuken tot leven brengt.

Culinaire Avonturen in Eigen Keuken

En wat betreft hun favoriete gerecht dat ze in deze prachtige keuken hebben bereid? “Onze zalmlasagne, dat was trouwens ook het éérste gerecht wat we in de nieuwe keuken gemaakt hebben!” De dubbele ovens kwam en dan ook direct van pas, zodat er twee grote schalen met lasagne gemaakt konden worden. Met voldoende ruimte en functionaliteit om hun culinaire creativiteit te uiten, is het geen wonder dat Simone en Jeroen dol zijn op hun nieuwe keuken.