Een keuken vol leven en smaak

Stap binnen in de woning van Freek en Audrey, een plek waar licht en ruimte samenkomen in een fris interieur met speelse kleuraccenten. Het leven is altijd dynamisch met een kat die in de woonkamer siert en kleine Lou die zichzelf vermaakt in zijn eigen speelhoek. Ze waren opzoek naar hun droomkeuken die past bij hun woonstijl; ruim, uitnodigend en vooral gezellig.

Ontmoet de klant 

Wie: Freek, Audrey, hun zoontje Lou en de kat
Type woning: Nieuwbouwwoning
Woonstijl: Kleurrijk en Eclectisch
Werkblad: Composiet
Apparatuur: Bora kookplaat, Quooker, AEG oven, vaatwasser en koelkast 

Terug naar vertrouwd

Na een teleurstellende ervaring met een andere keukenleverancier, waarbij de vloer beschadigd raakte en talloze bezoeken nodig waren om alles te herstellen, wisten Freek en Audrey één ding zeker: ze wilden terug naar de kwaliteit en service van Grando. Hun eerdere positieve ervaringen met Grando waren de doorslaggevende factor om opnieuw voor deze betrouwbare partner te kiezen voor hun nieuwe woning in een schitterend nieuwbouwproject.

Droomkeuken met persoonlijkheid

Toen Freek en Audrey hun intrek namen in hun nieuwe huis, werden ze begroet door een keuken die niet helemaal paste bij hun visie. De donkere kleuren van de bestaande keuken contrasteerden met de warme en lichte sfeer die zij voor ogen hadden. Omdat de keuken een centrale plaats inneemt in hun dagelijks leven, was het voor hen van cruciaal belang dat deze perfect zou aansluiten bij de rest van het interieur, als een natuurlijke uitbreiding van hun stijl en persoonlijkheid.

Essentiële elementen voor culinaire creaties 

Koken is een passie van Freek, dus hoogwaardig apparatuur was een must. De nieuwe keuken werd uitgerust met AEG-apparatuur, een Quooker en een Bora. Ze hadden al een duidelijk beeld van de indeling, kleuren en materialen maar lieten zich adviseren door Ivo van Grando Uden. Dit zorgde uiteindelijk voor de finishing touch met een spoelbak die perfect past bij de warme fronten en een Messing Patina Quooker kraan die het plaatje compleet maakte. 

“We houden enorm lekker eten, dus wilde wel graag apparatuur waar we met plezier dagelijks mee kunnen koken!”

Ruimte en stijl 

“We hadden de wens om meer opbergruimte te creëren. Extra kastruimte met Lou, onze kleine man, is goed meegenomen.” Het ontwerp moest praktisch zijn, met voldoende opbergruimte om het leven met een energieke peuter te vergemakkelijken. De keuken bestond hiervoor alleen uit een hoekkeuken. Het ontwerp voor een ruime kastenwand tegenover de L-keuken, met een elegante nis voor decoratie, was een slimme oplossing die zowel functionaliteit als esthetiek bood.

Een vlekkeloze service en installatie 

De installatie van de keuken vond plaats terwijl Freek en Audrey genoten van een welverdiende vakantie. Het was een oefening in vertrouwen, vooral voor Audrey, die het spannend vond om de controle uit handen te geven. Maar dankzij de betrouwbare handen van de Grando monteurs en de waakzame ogen van Audrey’s moeder, werd de keuken zonder problemen geïnstalleerd.

Een keuken vol wereldsmaken 

De keuken is voor Freek een culinair podium waar wereldse smaken samenkomen. Van de rijke specerijen van de Indische keuken tot de mediterrane flair van Griekse gerechten, en zelfs een Nederlandse stamppot met een twist. Lou eet alles heerlijk mee, en veel ook! De keuken is dus echt een veelgebruikte ruimte in het huis waar ze allemaal dagelijks van genieten. 

Ontdek jouw droomkeuken bij Grando

Dit huis, met zijn doordachte keuken en levendige sfeer, is een ware weerspiegeling van Freek en Audrey’s levensstijl. Een plek waar elke dag met volle teugen wordt genoten.  Ben je klaar om jouw keuken te transformeren? Kom dan langs in onze showroom en ontdek wat Grando voor jou kan betekenen. Laat je inspireren door onze collectie en zie hoe jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou een keuken te ontwerpen die niet alleen aan al je wensen voldoet, maar ook een weerspiegeling is van jouw unieke stijl. Jouw droomkeuken begint bij Grando!