Een spasfeer in huis creëren

Een dagje spa: voor velen is dit de ultieme ontspanning. Volledig relaxen en gedachten op nul, zonder afleiding van werk of andere zaken. Maar aangezien daar toch wel een prijskaartje aan hangt, is dit vaak geen wekelijks uitje. Daar hebben wij dé oplossing voor. Want wat als u uw huis helemaal niet hoeft te verlaten voor zo’n relaxte avond? Zeker op deze regenachtige dagen is het heerlijk om in de avond een warm bad te nemen en met een paar aanpassingen creëert u in een mum van tijd een spasfeer in huis. Hoe u dit voor elkaar krijgt? Dat vertellen wij u met liefde en plezier.

Kaarsjes, kaarsjes en nog eens kaarsjes

Een spa zonder sfeer is natuurlijk geen echte spa. En sfeer creëert u niet met fel tl-licht, maar met gezellig kaarslicht. Van grote, brede geurige kaarsen tot verschillende soorten theelichtjes: verspreid ze door uw badkamer en zeg hallo tegen op-en-top sfeer!

 

Rustgevende muziek op de achtergrond

En wat dacht u van rustgevende muziek op de achtergrond? De muziek die u hoort als u ooit een schoonheidsbehandeling of een massage krijgt. Waar u deze muziek vindt? Op Spotify zijn er verschillende afspeellijsten met relaxmuziek, ideaal voor een dagje spa in eigen huis. Zoek in Spotify op ‘relax’, filter op afspeellijsten en ontspannen maar!

 

De oosterse geur hammam doet het altijd goed

Ook geur doet veel als u zich helemaal wil kunnen ontspannen. Denk aan de herkenbare geur hammam, waar rozemarijn en eucalyptus de boventoon voeren. Koop een hammam-geurkaars, ga voor hammam-badolie of -zout of hammam-geurstokjes. De geur zal u meteen herinneren aan de spa en sauna en laat dat nou precies het doel zijn van zo’n spadag thuis.

 

Accessoires voor extra sfeer

Zorg voor opgerolde zachte, witte handdoeken, badjassen en slippers en mooie stenen ter decoratie. Ook planten doen het goed als u een relaxte, natuurlijke sfeer wilt creëren. Schaf mooie flessen douchegel en badolie aan, passend in het plaatje. Ook een badrekje is ideaal voor een kan met water en een schijfje citroen, een goed glas wijn of een boek.

 

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk dan ook eens ons blog over badkamertrends of onze Grando Pinterest-pagina. En bent u nou toch toe aan een gedeeltelijke of complete badkamer- of keukenrenovatie? Dan helpen wij u natuurlijk graag uw dromen uitkomen. Bezoek een van onze vestigingen voor een uitgebreid advies. Onze adviseurs staan voor u klaar!