Elke dag een hotelervaring

Behandel de badkamer niet puur als een plek om uw tanden te poetsen. Stel u eens voor dat u elke dag een wellnessbeleving op kunt zoeken in uw eigen huis. Een oase waar u helemaal tot rust komt na een drukke dag of de ochtend zingend onder de douche begint. Dat maakt de badkamer een belangrijke ruimte in huis. Een ruimte vol pure ontspanning om in weg te dromen.

De mooiste materialen

Of uw ruimte nu klein of groot is: van elke badkamer is een luxe badkamer te maken in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van landelijk tot design. De keuze is helemaal aan u. Daarin maken vooral de materialen het verschil. Denk aan natuursteen, hout, marmer en glas. Kies bijvoorbeeld voor extra grote tegels voor een rustig en ruimtelijk gevoel. Of juist voor een stijlvol mozaïek in uw inloopdouche.

 

Wellnesswaardig sanitair

Uiteraard onmisbaar in de luxe badkamer: sanitair dat van alle gemakken voorzien is. Wat dacht u van een mooi vormgegeven vrijstaand bad met extra's zoals een whirlpool of jacuzzi? Of een douchecabine met verschillende opties, standen en stralen? Een mooi voorbeeld is de sunshower. Dit is een douchecabine, zonnebank en infraroodlicht ineen. Prachtig vormgegeven badkamermeubels met designkranen maken het af.

 

De nieuwste snufjes

Wat is er fijner dan genieten van goede muziek onder de douche of in bad? Dankzij waterdichte (bluetooth) audiosystemen kunt u zelfs tv kijken in de badkamer! De schermen kunnen in de muur worden verwerkt en ook boxjes worden veilig en onzichtbaar geïnstalleerd. Dat is pas luxe!

 

Sfeervolle styling

Met styling kunt u ontzettend veel. Accessoires zijn bepalend voor de sfeer in uw badkamer en zorgen voor een onmisbare finishing touch. Denk aan mooie badkamerproducten zoals douchegel en shampoo in bijzondere flessen. Of zachte handdoeken met bijpassende badjassen en slippers. Zorg bovendien voor een fijne, ontspannende of juist verkwikkende geur met geurstokjes of -kaarsen.

 

Meer inspiratie nodig?

Ziet u zo'n luxe badkamer wel zitten? Laat u adviseren door onze badkamerspecialisten in één van onze vestigingen.