Maak het jezelf makkelijk met deze badkamergadgets

We maken het onszelf graag makkelijk. Ook in de badkamer. En wie recent een nieuwe badkamer heeft aangeschaft weet dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Maar wat als je budget een complete make-over even niet toestaat? Of als je nog heel eventjes door wilt sparen? Dan kom je met een aantal handige badkamergadgets best al een heel eind. Want wie niet rijk is, moet slim zijn!

 

1.     Avondje uit in eigen badkamer

Een infraroodstoomcabine willen we natuurlijk allemaal wel. Zit dat er echter nog even niet in? Dan kun je een bezoekje de wellness brengen. Ga je de deur liever niet uit? Dan kun je natuurlijk ook gewoon thuis een heerlijk ontspannen bad nemen. Dankzij dit handige badrekje hoef je nooit meer bang te zijn dat je boek in het water valt. Handig toch? Zo spaar je ontspannen nog even door voor die droombadkamer…

2.     Al die haartjes..

Je hebt net de badkamer blinkend schoongepoetst, besluit je man of vriend snel nog even zijn baard te trimmen voordat hij de deur uitgaat. Híj verlaat fris en fruitig de badkamer, maar helaas laat hij een wastafel met 1000 kleine haartjes achter. Herkenbaar? Dan is de Beard Bib dé oplossing: deze vangt namelijk alle haartjes netjes op voordat ze ook maar de kans krijgen om in de wasbak te belanden. Handig!

3.     Zing, luister én bel onder de douche

Geef het maar toe: ook jij zingt onder de douche. Echt niet? Vooruit, dan luister je vast graag naar een interessante podcast, radiozender of je favoriete playlist tijdens het douchen of baden. Met deze handige douchespeaker kan het allemaal. Via bluetooth maak je verbinding met bijvoorbeeld je smartphone, tablet of ander apparaat. Je hangt het apparaatje op aan de douchekop of zet hem neer op een ander plek in je badkamer. En wie echt altijd bereikbaar wil zijn, beantwoordt zelfs telefoontjes met deze speaker. Ideaal!

4.     Altijd wat te lezen

Lees je weleens een tijdschrift tijdens je toiletbezoek? Of vind jij een stapel tijdschriften gewoon een gezellige uitstraling geven aan de badkamer of het toilet? Dan is deze toiletrolhouder en tijdschriftenrek inéén de ideale oplossing. Super handig, want met deze gadget voorkom je los slingerende tijdschriften én bespaar je wat ruimte. Weg met die slordige stapel tijdschriften dus.

Meer badkamertips? Vraag dan ons gratis Inspiratie Magazine aan. Toe aan een compleet nieuwe badkamer? Neem dan contact op met de Grando adviseur bij jou in de buurt.