Natuursteen in de badkamer

Een badkamer met een luxe uitstraling? Overweeg dan om natuurtegels aan te brengen in uw badkamer. Dit geeft namelijk een frisse en luxe uitstraling. Ook heeft u verschillende opties als het aankomt op natuursteen. Zo vindt u altijd iets dat past bij uw smaak en stijl. Om u van inspiratie te voorzien, sommen we voor u een aantal prachtige natuurstenen op voor in uw badkamer.

Natuursteen tegels met grijze tinten

Door uw badkamer te bekleden met grijze natuursteen tegels voorziet u uw badkamer van een frisse, strakke en nette look. U kunt uw badkamer warmer laten aanvoelen door gebruik te maken van donkere grijstinten, of een frisse blik creëren door voor een lichtere variant te kiezen. Grijze natuurstenen zijn altijd passend bij het ontwerp van uw badkamer. Dankzij het neutrale uiterlijk kunt u de tegels vaak perfect combineren met uw badkamermeubels. Zo kiest u voor een badkamer die zowel rust als stijl uitstraalt.

Kies voor klassiek, ga voor marmer

Marmer uit de mode? Nee hoor! Marmeren tegels in de badkamer zijn weer helemaal terug. Uw luxe badkamer krijgt nog wat extra flair wanneer u gebruik maakt van marmeren tegels op vloeren, wanden of in combinatie met uw badkamermeubels. Ook zijn er veel varianten en mogelijkheden wat betreft marmeren tegels. Zo kunt u kiezen voor lichte of donkere kleuren en de stijl aanpassen naar uw eigen wensen. Door de marmeren tegels te combineren met moderne badkamermeubels creëert u ook nog eens een luxe en moderne uitstraling. En nog een bijkomend voordeel: marmer is ontzettend eenvoudig schoon te maken. Erg handig!

Tegels van leisteen

Bent u op zoek naar een wat ruwer en stoerder uiterlijk voor uw badkamer? Dan zijn leisteen tegels voor u een geschikte optie. Door het natuurlijk grove element van de leisteen te combineren met moderne badkamermeubels geeft u uw badkamer een wat ruiger en natuurlijker uiterlijk. Maar vergis u niet: het is niet zo dat de leisteen tegels afbreuk doen aan de luxe en rustgevende uitstraling. Integendeel zelfs. De leisteen tegels geven u het gevoel dat uw badkamer is omgeven door aardse materialen. Hierdoor creëert u een natuurlijke vorm van rust en sereniteit. 

Italië in uw badkamer

Helaas, we bedoelen niet dat u een steenoven aan kunt brengen in uw badkamer. Misschien is dat mogelijk, maar wij vertellen u liever meer over natuursteen tegels. Wel kan uw badkamer de echte Italiaanse sfeer uitstralen, waardoor u de verse pizza bijna kunt ruiken. Door te kiezen voor het speelse uiterlijk van Terrazzo tegels, creëert u zowel een natuurlijk als creatief uiterlijk voor uw badkamer. De tegels combineren het luxe uiterlijk van marmer met een speels karakter van gekleurd cement of klei. Bent u dus echt op zoek naar een unieke stijl? Dan zijn Terrazzo-tegels voor u de perfecte keuze.

We adviseren u graag

Bent u geïnspireerd geraakt door een van de bovenstaande stijlen? Of bent u nog op zoek naar een optie die zowel past bij uw smaak als stijl? Wij adviseren u graag over de mooiste badkamertegels voor uw badkamer. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke plek om tot rust te komen.