Net even anders met deze unieke badkamertegels

Een boost geven aan uw badkamer betekent niet dat u meteen uw bad, douche of wc-pot hoeft te vervangen. Juist door te variëren met onder andere de tegels creëert u een hele andere algehele look-and-feel. Vindt u out-of-the-box denken moeilijk en komt u niet verder dan het bedenken van de standaard ideeën? Bij deze een beetje inspiratie om u verder op weg te helpen.

Tip 1: Tegels in gedurfde kleuren

Waar vroeger gladde, witte tegels helemaal hip waren, komt u daar in deze tijd niet meer zo mee weg. Juist (fel)gekleurde tegels zijn hot en happening! Van kleine turquoise tegeltjes tot aan een mix van asymmetrische tegels met verschillende kleuren. Voor welke kleur gaat u?

Tip 2: Van golvende vormen tot aan mozaïek

Naast een fel kleurtje, doet een tegel met dessin het tegenwoordig ook heel goed. Dus geen standaard vierkante tegel, maar tegels met unieke legpatronen zoals vissengraat of een mozaïektegel. Dit zorgt zeker voor een unieke uitstraling van uw badkamer.

Tip 3: Terrazzo-tegels

We zien de terrazzo-tegels steeds meer terug in ons interieur, in zowel de hal, de keuken als in de badkamer. Hoort u dit voor het eerst en denkt u: wat is terrazzo? Terrazzo is een vloerafwerking van beton en bestaat uit steen, cement en water. We schreven eerder een blog over de terrazzo-trend met alle ins en outs van dit materiaal.

Tip 4: Een chique look met marmertegels

Hoe prachtig is marmer? Marmer oogt stijlvol en rustgevend en is al jaren een topper in de tegelindustrie. Maar, er zitten een paar nadelen aan: marmer vereist veel onderhoud en is daarnaast een dure steen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een alternatief: marmerlook tegels! Look-a-likes, die makkelijker zijn in onderhoud en ook nog eens goedkoper. Twee vliegen in één klap dus.

Wand- en vloertegels cadeau bij een nieuwe badkamer

Gaat u voor een volledig nieuwe badkamer en past een unieke tegel daar goed bij? Misschien wel eentje zoals hierboven beschreven? Dan is het uw geluksdag, want deze maand krijgt u bij een nieuwe badkamer wand- en vloertegels cadeau! Laat u adviseren door de badkamerspecialisten in één van onze vestigingen.