Ontdek de leukste bad- & doucheweetjes

Een leven zonder douche of bad kan tegenwoordig niemand zich meer voorstellen, het is een echte basisbehoefte. Om die reden hebben we een aantal leuke bad- en doucheweetjes op een rij gezet!

Mosterd tegen spierpijn

Wist u dat mosterd helpt tegen spierpijn? Volgens een onderzoek helpen 2 eetlepels mosterd in het badwater tegen huidinfecties, ontstekingen en spierpijnen en is het goed voor de doorbloeding.

In de badkamer bestaan veel nachtegaaltjes

Ongeveer de helft van alle Nederlanders zingt onder de douche. Begrijpelijk, want het gezang onder de douche klinkt nou eenmaal erg goed door de galm. Wiens liedjes het populairst zijn? Die van Marco Borsato! 

Wereldrecord douchen

Wij moeten er niet aan denken, maar een aantal Duitse jongeren douchten 101 uur lang om het record te breken. Zei iemand waterverspilling?

Duurzamer douchen met een regendouche

Vindt u duurzaamheid belangrijk en heeft u nog steeds een standaard douchekop? Schaf dan als de wiedeweerga een regendouchekop aan. Zo’n douchekop verbruikt namelijk minder water dan een standaard douchekop. En het mooie is, bij Grando krijgt u t/m 6 december een regendouche cadeau bij een nieuwe badkamer!

In bad zitten en tegelijkertijd afvallen

Het klinkt misschien wat gek, maar uit een onderzoek van Loughborough Universiteit blijkt dat een bad van 40°C effectiever kan zijn voor het verbranden van calorieën dan een stevige wandeling! Reden genoeg om binnen te blijven dus. 😉

Dé plek voor een eurekamoment

Wist u dat driekwart van de mensen de beste ideeën onder de douche krijgt? Vooral jongeren overkomt dit vaak. Niet vreemd dus dat 20% onder de douche springt om na te denken of problemen op te lossen.

Wilt u meer weten over onze badkamercollectie of keukencollectie? Laat u dan adviseren in één van onze vestigingen of bezoek onze Pinterest-pagina