Ontdek de nieuwste badkamertrends bij Grando Den Helder

Bij Grando Den Helder staan we niet alleen bekend om onze prachtige keukens, maar ook
om onze uitgebreide collectie badkamers die je nergens anders vindt. Onze showroom is
een bron van inspiratie, met badkamers die de meest recente stijlen en trends tonen. Hier
zijn enkele van de trends die je bij Grando kunt ontdekken.

Natuurlijke elementen

Een van de grootste trends in badkamerdesign op dit moment is het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen en planten. Deze materialen voegen warmte en rust toe aan de ruimte en creëren een ontspannen en uitnodigende sfeer. Bij Grando Den Helder vind je diverse badkamermeubels en accessoires gemaakt van natuurlijke materialen, zoals eikenhouten kasten, marmeren wastafelbladen en bamboe accessoires. Combineer deze met enkele groene planten en je creëert een badkamer dat een gevoel van sereniteit en verbondenheid met de natuur uitstraalt.

Minimalistisch design

Een andere trend die steeds populairder wordt, is het minimalistische badkamerdesign. Deze stijl kenmerkt zich door strakke lijnen, eenvoudige vormen en beperkt kleurenpalet, waardoor een gevoel van rust en ruimte ontstaat. Bij Grando Den Helder vind je een uitgebreide collectie minimalistische badkamers. Denk bijvoorbeeld aan slanke kasten, zwevende wastafels en strakke douchecabines. Kies voor neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart om een tijdloze uitstraling te creëren die nooit uit de mode raakt.

Slimme technologie

Met de opkomst van technologieën wordt ook de badkamer steeds slimmer. Denk aan geavanceerde douchesystemen met programmeerbare temperatuur- en waterdrukinstellingen, slimme spiegels met ingebouwde verlichting en bluetooth-speakers, en zelfs toiletten met verwarmde zittingen en ingebouwde bidetfuncties. Bij Grando Den Helder vind je innovatieve badkamerproducten die je leven gemakkelijker maken, zonder in te leveren op stijl en design!

Statement tegels

Tegels zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van het badkamerdesign, maar tegenwoordig zien we steeds meer gedurfde tegelontwerpen die als echte eyecatchers in de ruimte dienen. Denk aan mozaïektegels met levendige kleuren en geometrische patronen, XXL-tegels die de illusie van ruimte creëren, of zelfs driedimensionale tegels die textuur en diepte toevoegen aan de wanden. Bij Grando Den Helder vind je een uitgebreide collectie tegels in alle denkbare stijlen, kleuren en patronen, zodat je jouw badkamer kunt transformeren tot jouw persoonlijke omgeving.

Wellnessruimtes

Tot slot zien we een groeiende trend naar het creëren van thuis-spa’s en wellnessruimtes in de badkamer. Mensen willen steeds vaker een plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag, en de badkamer is hier de perfecte plek voor. Bij Grando Den Helder vind je alles wat je nodig hebt om jouw eigen thuis-spa te creëren, van luxe bubbelbaden en stoomdouches tot sauna’s en whirlpoolbaden. Maak van jouw badkamer een plek van ontspanning waar je elke dag van kunt genieten!

Als je op zoek bent naar de nieuwste badkamertrends en inspiratie voor jouw badkamerproject in Den Helder, kom dan langs bij Grando. Onze badkameradviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte badkamer die past bij jouw smaak en budget. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw droombadkamer te realiseren. Tot snel bij Grando!