Top 3 badkamertrends

Een nieuw jaar begint men met goede voornemens. En “genoeg ontspannen” zou er daar één van moeten zijn. Een dagelijks bezoek aan de spa is waarschijnlijk niet de meest reële oplossing, dus maak dat momentje voor jezelf wat specialer met deze drie badkamertrends.

Handsfree badderen

Heeft u een bad? Dan is dit product absoluut de juiste optie voor u. Of u nu graag leest, vlogs verorbert of een kop thee drinkt in bad, er rest altijd een terugkerend probleem: waar laat ik mijn boek, telefoon of mok? Met de zogenoemde badplank (of badrek) heeft u een klein tafeltje voor tijdens het bad bezoek. Het plankje steunt op de weerszijden van het bad, dus is makkelijk te verschuiven of te verwijderen. Uren liggen weken in het warme water zonder daar kramp in de armen bij te krijgen, maar wel met de bijbehorende baddervingertjes, dat is wat ons betreft pas echt ontspannen. Bovendien is het een handig rekje om uw spullen op kwijt te kunnen als u niet baddert, zoals de volgende artikelen.

Een neusje voor ontspanning

Het volgende artikel valt binnen de categorie geurtjes. Het zijn eigenlijk twee soorten artikelen, maar we bieden u graag een keuze. Het kan lastig zijn om te relaxen in een ruimte die ruikt naar die natte handdoeken in de hoek, dus suggereren we liever geurkaarsen of aromastokjes om de ruimte mee op te vullen. Stap uw badkamer binnen en laat een golf aan zoete geuren u overspoelen. Als dit niet ontspannend werkt, weten wij het niet meer. 

Plantje erbij? 

Misschien zijn planten niet het eerste waar u aan denkt als we het over badkamerartikelen hebben, maar ook deze zijn bij uitstek geschikt om rustig van te worden. Sommige planten, zoals de Vrouwentong of Aloë Vera zuiveren de lucht en stoten veel zuurstof uit. Andere planten, zoals Lavendel of Jasmijn, hebben op hun beurt weer aroma’s die kalmerend werken. Bovendien kijkt het simpelweg enorm gezellig en is er genoeg water bij de hand om uw plantjes lange tijd in gave staat te houden. 

Zen op de planning 

Laat het in 2022 niet na om een momentje voor uzelf te nemen, plan dat momentje écht in. Draai het slot van de badkamerdeur achter u dicht en kom met deze artikelen volledig tot rust. Zo kunt u daarna met hervonden energie weer uw goede voornemens najagen.