Uw keuken vervangen of renoveren?

Mensen kopen vaak een duurzame keuken van hoge kwaliteit. Of doen het voor zolang met de keuken die de vorige bewoners uitgekozen hebben. Logisch, want een goede keuken is een hele investering. Die gaat dus ook een flink aantal jaren mee. Des te groter is de kans dat u het na een poos tijd vindt voor een nieuwe look, er ouderdomsverschijnselen ontstaan of u zich bedenkt over de indeling. Bent u uitgekeken op uw keuken? Dan staat u voor een dilemma: een nieuwe keuken kopen of kiezen voor keukenrenovatie? Wij zetten de voordelen van beide opties op een rijtje.

 

Het zit ‘m vaak in de details

Bij een keukenvernieuwing bepaalt u zelf welke onderdelen gerenoveerd worden, of u nu een nieuwe uitstraling of beter gebruiksgemak als doel heeft. Vaak kunnen wij uw keukenkasten bijvoorbeeld in een kleur naar keuze spuiten of er andere greepjes op plaatsen. Dit geeft de keuken direct een heel ander gezicht! Maar we kunnen ook een compleet nieuwe look creëren door het werkblad of de apparatuur te vervangen. De keuze is aan u.

 

Kijkend naar de kosten

Voor een betaalbaar nieuw uiterlijk zouden wij eerder aan het renoveren slaan. Een renovatie van uw oude keuken is namelijk vaak goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Maar let op: dit is alleen niet altijd zo! De kosten zijn afhankelijk van wat u graag aangepast ziet en de grootte van uw keuken. Wanneer u een flinke keuken heeft en een boel wilt laten vervangen, zijn de kosten in verhouding vaak te hoog. Dan is een nieuwe keuken interessanter om te overwegen.

 

Snel en efficiënt

Een keuken is vaak snel gerenoveerd. De basisvorm staat al waardoor we heel efficiënt te werk gaan: specifieke projecten met een korte montagetijd. Er komt dan ook vaak weinig breek- en sloopwerk aan te pas. De oude leidingen blijven vaak gewoon liggen, de nieuwe apparatuur past in dezelfde nismaten en zo staat de vernieuwde keuken snel op z’n plek.

 

Laat u adviseren

Renovatie is, net zoals het kopen van een nieuwe keuken, maatwerk. Wij hebben ruim 60 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie in huis. Maak een thuisafspraak met één van onze renovatiespecialisten. Zij bekijken dan met eigen ogen de conditie van uw huidige keuken en zorgen voor een advies en ontwerp op maat. Zo hoeft u zelf geen maten op te nemen! En pssst… Heeft u onze actie al gezien? U krijgt nu 10% korting op een keukenrenovatie.