Zomerse printjes in uw keuken of badkamer

Gaat u verhuizen en bent u toe aan een nieuwe keuken, dan staat u voor veel verschillende keuzes. Welk materiaal vloer past het best in mijn interieur en welke kookplaat is het meest praktisch? Ook het werkblad mag niet achterblijven en vergt nogal wat onderzoek vooraf. Zo’n werkblad heeft namelijk veel te verduren. In dit blog vertellen wij iets over de verschillende materialen en de voor- en nadelen, om voor u de keuze wat makkelijker te maken

Waan u in de jungle met een botanische print

Denkt u aan de zomer, dan denkt u aan planten en bloemen die vol in de bloei staan, toch? Mist u nog groen en bloemen in huis en bent u op zoek naar een variant waar u níet naar om hoeft te kijken? Ga dan voor een botanische print voor uw kussenslopen, gordijnen, badhanddoeken of behang en waan u, elke dag opnieuw, in de tropische jungle.

Introduceer frisse pastelkleuren

Houdt u niet zo van drukke printjes, maar wel van kleur? Dan zijn pastelkleuren dé oplossing als u uw huis wilt omtoveren tot zomers paradijs. Pastelgeel, -roze of -oranje, noem het maar op. Verf uw muur pastelgeel of ga voor een sunkissed roze bank. Pak er een cocktail en een boekje bij en begeef u in zomerse sferen.

Vlinders, vogeltjes of flamingo’s in uw interieur

Ook zorgen bepaalde dieren voor een zomers gevoel. Waar we bij een ijsbeer of pinguïn al snel aan de winter denken, geeft een vogeltje, een vlinder of zo’n mooie roze flamingo juist een heel zomers gevoel. Hoe u dit toepast in uw interieur? Ga voor een lampenkap met vogelprint, een fleecedeken met flamingo’s of een badmat van papegaaien

Benieuwd welk werkblad bij u past?

Wist u dat u ook zelf de afbeelding op behang kunt kiezen? Met fotobehang heeft u zelf volledige controle over de stijl en het ontwerp van uw behang. Gaat u voor een abstract zonnetjespatroon, een tropische bestemming of misschien een bloemenveld? Op deze manier is de zomer pas echt aanwezig in uw interieur.

Maak een afspraak bij een showroom in uw buurt >