DEZE STOEL STAAT VOOR JOU KLAAR!

Wij zijn de grootste en vooral een succesvolle keuken- en badkamerwinkel in West-Friesland. Een sterke organisatie met een prachtige showroom in Zwaag. En bovendien een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en een onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Aan welke expertise ga jij bijdragen?

Boekhouder/Financieel medewerker (M/V) | 16/20 uur

Ben je cijfermatig goed onderlegd en heb je snel inzicht in verschillende processen en procedures binnen een organisatie? En heb je een diploma richting HBO Accountancy? Dan kan jij onze lege stoel gaan vullen!

Ter aanvulling en uitbreiding van onze afdeling Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een boekhouder/financieel medewerker. Samen met je directe collega ben je verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbeheer, fiscale aangiftes, opmaken van kwartaalcijfers en verslaglegging aan de directie. Bovendien draag je actief bij aan de ontwikkeling en optimalisatie van processen. Vanzelfsprekend speelt bij deze administratieve functie nauwkeurigheid en integriteit een belangrijke rol. Het gaat om een functie voor 16 tot 20 uur.

Je komt te werken in een jong en enthousiast team op een ultra nieuw kantoor, dat van alle gemakken is voorzien en ook nog rolstoelvriendelijk is. Je collega’s zijn professionele vakmensen, die graag werken in een gezellige omgeving.

Keuken- en Badkameradviseur (M/V) | Fulltime

Is jouw passie het geven van advies aan klanten voor alles wat te maken heeft met woninginrichting? Ben je commercieel ingesteld? En heb je enige kennis van bouwen en maatvoering en minimaal een MBO-diploma richting commercie of retail? Dan kan jij onze lege stoel gaan vullen!

Grando Keukens & Bad Hoorn is de grootste keuken- en badkamerspeciaalzaak in West-Friesland. In onze showroom van maar liefst 1.600 m2 is werkelijk alles voorhanden wat een gedreven adviseur nodig heeft om zijn talent te laten zien. Je gaat samenwerken met een groot team van zeer professionele vakmensen en realiseert de ultieme keuken- en badkamerdroom voor onze klanten. Administratieve taken en het werken met een computer zijn onderdeel van de functie. Uiteraard is werken in het weekend en op koopavond geen probleem voor je, want dit zijn voor ons de belangrijkste dagen van de week.

Kun je jezelf spiegelen aan de bovenstaande eigenschappen, maar heb je geen keuken- of badkamerervaring? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid en een echt vak leert!

Orderverwerker Keukens & Badkamers (M/V) | Fulltime

Ben je graag technisch bezig en heb je affiniteit met keukens en badkamers? Of ben je nu keuken- en badkameradviseur en wil je graag meer op de achtergrond opereren? Dan kan jij onze lege stoel gaan vullen!

Voor onze afdeling Orderverwerking zijn wij op zoek naar een allround orderverwerker. Als orderverwerker ben je de schakel tussen de verkoopafdeling, klanten en leveranciers. Je werkt samen met een groot team van professionele vakmensen en zorgt er samen voor dat de geplaatste opdracht foutloos wordt uitgevoerd. Je komt te werken in een jong en enthousiast team op een ultra nieuw kantoor, dat van alle gemakken is voorzien en ook nog rolstoelvriendelijk is.

Het werken met een computer is je dagelijkse basis, dus kennis van de belangrijkste softwareprogramma’s is een vereiste. Het betreft een fulltime functie, maar gezien de ruime openingstijden van de winkel is de indeling hiervan bespreekbaar.
 

Ben je geïnteresseerd in 1 van bovenstaande vacatures? Kom dan langs of stuur een brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres.

Grando Keukens & Bad Hoorn
t.a.v. de heer R. Rinkel
Factorij 55
1689 AK Zwaag
T:  (0229) 23 03 33
E:  r.rinkel@grando.nl