DEZE STOEL STAAT VOOR JOU KLAAR!

Wij zijn de grootste en vooral een succesvolle keuken- en badkamerwinkel in West-Friesland. Een sterke organisatie met een prachtige showroom in Zwaag. En bovendien een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en een onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Aan welke expertise ga jij bijdragen?

Vacature werkvoorbereider/planner keukens en badkamers Fulltime (M/V)

Voor onze afdeling planning/werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een medeverwerker met verstand van plannen en organiseren. In deze functie ben je de schakel tussen de verkoopafdeling, klanten en monteurs. Je werkt samen met een groot team van professionele vakmensen en zorgt er samen voor dat de geplaatste opdracht foutloos bij de klant wordt afgeleverd. Je komt te werken op een ultra nieuw kantoor dat van alle gemakken is voorzien en ook nog rolstoelvriendelijk is.

Ken jij de technische aspecten van een keuken of badkamer, of ben je nu keuken- en/of badkameradviseur en wil je graag meer op de achtergrond opereren, dan kan jij onze stoel gaan vullen.

Het werken met de computer is je dagelijkse basis, dus kennis van de belangrijkste programma’s is een vereiste. Het betreft een fulltime functie, maar gezien de ruime openingstijden van de winkel is de indeling hiervan bespreekbaar.

Wij zijn de grootste en een succesvolle keuken- en badkamerwinkel in West-Friesland. Een sterke organisatie met een prachtige showroom in Zwaag. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Grando Keukens & Bad biedt een uitdagende baan in een jong en enthousiast team.

Keuken- en Badkameradviseur (M/V) | Fulltime

Ben jij een gedreven vakman of vakvrouw die het keuken- en/of badkamer vak helemaal beheerst en heb je altijd al eens willen werken in de mooiste en grootste showroom van West-Friesland? Dan kan dat zomaar werkelijkheid worden!

Grando Keukens & Bad Hoorn is de grootste keuken- en badkamerspeciaalzaak in West-Friesland. In onze showroom van maar liefst 1.600 m2 is werkelijk alles voorhanden wat een gedreven adviseur nodig heeft om zijn talent te laten zien. Je gaat samenwerken met een groot team van zeer professionele vakmensen en realiseert de ultieme keuken- en badkamerdroom voor onze klanten. Administratieve taken en het werken met een computer zijn onderdeel van de functie. Uiteraard is werken in het weekend en op koopavond geen probleem voor je, want dit zijn voor ons de belangrijkste dagen van de week.

Wie bieden jou een locatie anno 2022. In het 1ste deel van dit jaar wordt het pand volledig verbouwd, waardoor we een zeer grote aantrekkingskracht krijgen en veel extra klanten gaan verwelkomen.

Daarnaast krijg je de beschikking over een volledig uitgeruste werkplek in een showroom van 1600m2, waar alle nieuwe trends te vinden zijn. Op jouw vakgebied ontbreekt er werkelijk niets meer.

Daar hoort uiteraard een salaris bij, wat bij een topper zoals jij past.

Wij zoeken de kandidaat die volledige kennis van keukens en/of badkamers (voorkeur voor beide) heeft. Het automatiseringsprogramma Simar kent als zijn/haar broekzak. Beschikbaar is voor 38 uur per week, waarvan altijd 1 weekend dag en werken in het weekend (wisselend op zat/zon en soms allebei) geen probleem vindt. Uiteraard heb jij passie voor het vak en respect voor klanten.

Junior keuken en/of badkameradviseur M/V:

Kun je jezelf spiegelen aan de bovenstaande eigenschappen, maar heb je geen keuken- of badkamerervaring? Is het wel jouw passie om advies te geven aan klanten voor alles wat te maken heeft met woninginrichting? Ben je commercieel ingesteld? En heb je enige kennis van bouwen en maatvoering en minimaal een MBO-diploma richting commercie of retail?

Ook dan kom je aanmerking! Wij zorgen er dan voor dat je wordt opgeleid en een heel mooi vak leert!

Ben je geïnteresseerd in  bovenstaande vacatures? Kom dan langs of stuur een brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres.

Grando Keukens & Bad Hoorn
t.a.v. de heer R. Rinkel
Factorij 55
1689 AK Zwaag
T:  (0229) 23 03 33
E:  r.rinkel@grando.nl