(Junior) Adviseur keukens en badkamers M/V Fulltime

GA VOOR SUCCES BIJ GRANDO

Als uitbreiding op ons team bij Grando Hoorn zoeken wij een (junior) adviseur voor Keukens en Badkamers (fulltime).

Jij bent samen met een professioneel team het aanspreekpunt voor de klanten in één van de grootste en mooiste showrooms van Noord-Holland.

In de showroom vind je de laatste trends op het gebied van keukens en badkamers en jij bent degene die onze klanten gaat adviseren. Je ontwerpt de keuken/badkamer samen met de klant en zoekt alle materialen uit. Daarna zorg je voor de calculatie en voor de verkoop van het product. Ook de nazorg hoort bij je functie. Ondanks dat er op de achtergrond een afdeling orderverwerking en planning is, die er voor zorgt dat de opdrachten worden verwerkt en gepland, blijf jij gedurende het hele proces aanspreekpunt van de klant.

Wij zoeken dan ook een kandidaat met goede commerciële eigenschappen, maar ook degene die accuraat is en zelfstandig kan werken. Je bent rekenvaardig en taalkundig (in gesprek en schrift) goed onderlegd. Het ook spreken van Engels en Duits is geen pre, maar wel aantrekkelijk. Opleiding van middelbaar niveau. Werken op koopavond en in het weekend (afwisselend op zaterdag of zondag) is voor jou geen probleem.

Wij beschikken over een volledig interne opleiding wanneer er geen keuken en/of badkamerkennis aanwezig is.

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. naar r.rinkel@grando.nl
Het toevoegen van een foto of een filmpje waarin je jezelf presenteert wordt extra op prijs gesteld #hierbenik

Wij zijn benieuwd naar je motivatie!


GRANDO HOORN
De Factorij 55
1689 AK Zwaag
T: 0229-230333