Nieuwe eigenaar bij Grando Epe

Na een indrukwekkend tijdperk van 23 jaar, waarin Henk en Dirkje met passie en toewijding de succesvolle Grando Keukens en Badkamers in Epe hebben opgebouwd, is het moment aangebroken voor een nieuw hoofdstuk. Met groot respect voor hun nalatenschap en met veel enthousiasme kondigen we aan dat Paul Lobeek de nieuwe eigenaar wordt van deze prachtige winkel.

Paul Lobeek is een gedreven ondernemer met een scherp oog voor kansen. Als nieuwe ondernemer van Grando Keukens en Badkamers is hij vastberaden om de rijke traditie van Grando Epe voort te zetten en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden te verkennen. Met zijn ondernemersgeest en visie is Paul ervan overtuigd dat er nog meer groeipotentieel is voor Grando Epe.

Een nieuwe ondernemer betekent niet alleen een frisse start, maar ook een kans om te vernieuwen en de naamsbekendheid nog verder te vergroten. Er kan gerekend worden op een naadloze overgang. Paul is vastbesloten om de hoge normen van klantenservice, kwaliteit en deskundigheid – die zo kenmerkend zijn voor Grando Epe - voort te zetten. Hij is enthousiast over de kans om zijn stempel te drukken op de winkel en bij te dragen aan de verdere groei van Grando Epe.

Wij wensen Henk en Dirkje het allerbeste in hun volgende avonturen en verwelkomen Paul Lobeek met open armen als de nieuwe eigenaar van Grando Keukens en Badkamers, Hoofdstraat 118 in Epe. Samen kijken we uit naar een toekomst vol succes, innovatie en tevreden klanten.