Grando Journaal

Hét Grando Journaal! Een wekelijkse nieuwsuitzending over uiteenlopende onderwerpen die gerelateerd zijn aan de belangrijke decembermaand. Ervaringen van uw collega’s, een kijkje achter de schermen bij Logistics, de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar en de geplande marketingactiviteiten voor de decemberactie. Het komt allemaal aan de orde in het Grando Journaal.

Uitzending 3

In deze laatste uitzending van het Grando Journaal geeft de heer Ben Mandemakers een exclusief interview, vertelt Frank van de Griendt van Grando Logistics over zijn aanpak op onze sterke groei en was er een bijzondere ontmoeting met kunstenaar Selwyn Senatori. En natuurlijk blikken we terug op de afgelopen twee weken, die in het teken stonden van de nieuwe coronamaatregelen. 
 

Uitzending 2

In de tweede uitzending van het Grando Journaal vindt de aankondiging van de Grando Challenge plaats, geeft Jean-Paul Hagen zijn visie op de marktonwikkelingen, krijgt u een update vanuit marketing en vertelt Ivo van der Wijst van Grando Uden over zijn aanpak op het gebied van klantbegeleiding.

Uitzending 1

In deze eerste uitzending van het Grando Journaal vindt de aftrap van de belangrijke decemberactie plaatst, vertelt Ernst de Waal van Grando Breda/Middelburg over zijn voorbereidingen voor deze actie en tonen we een impressie van de kerstsfeer in de showroom van Grando Hilversum.
 

.

Kijkt u 30 december ook weer?

Mis het niet!

December. feestelijk. genieten.
December. feestelijk. genieten.
December. feestelijk. genieten.
December. feestelijk. genieten.

 

Even voorstellen

Presentator 

Sander Steffen

reporter 

Marloes van der Sterre