Heropening bij Grando Groningen

Grando Groningen heropent zijn deuren met een vernieuwde collectie! Naast keukens bieden wij nu ook badkamers aan! Ontdek de nieuwste trends en innovaties die zorgen voor elegantie en comfort in jouw woning.

Speciale Heropeningsactie: nu ook badkamers!

Onze showroom is volledig vernieuwd, naast keukens bieden wij nu ook badkamers aan! Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor jou!  Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer bij Grando Groningen ontvang je nu een Bora kookplaat of een infrarood radiator cadeau!*. Deze premium apparaten zijn niet alleen een aanvulling in jouw woning, maar bieden ook geavanceerde functionaliteit en design.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van apparatuur met topkwaliteit die zowel esthetisch als praktisch is. Deze speciale heropeningsactie is een perfecte gelegenheid om jouw keuken of badkamer droom tot leven te brengen en te voorzien van de nieuwste technologie├źn en stijlvolle accenten. De actie loopt van 9 maart tot en met 14 maart! 

Event op 13 en 20 April - Bora Cooking Experience!

Om de lancering van onze nieuwe collecties en de Bora producten te vieren, nodigen we jou uit voor een exclusief evenement op 13 en 20 april van 09:30 tot 17:00. Tijdens onze Bora Cooking Experience kan je de innovatieve Bora producten in actie zien en zelf ervaren. Laat je inspireren en informeren door live kookdemonstraties en geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes in een gezellige en informele setting. Bekijk het event hier voor meer informatie! 

Bezoek ons en laat je inspireren!

Kom langs bij Grando Groningen en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie aan keukens en badkamers. Transformeer jouw woning met een nieuwe keuken of badkamer en profiteer van onze speciale heropeningsactie! Mis ook ons exclusieve Bora Cooking Experience event niet en ontdek de perfecte oplossingen voor uw huis. 

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Grando Groningen en samen uw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid te maken!

Tot snel bij Grando Groningen!