Vernieuwde showroom Grando Hoorn

Na maanden van een intensieve verbouwing en uitbreiding van onze showroom, zijn we klaar! Niet alleen een geheel nieuw pand, maar ook een compleet vernieuwde showroom, waar alle trends van nu aanwezig zijn en prachtige projecten ontstaan.

Wij staan voor u klaar in de showroom van de toekomst! Komt u ook een kijkje nemen?

Kom naar de feestelijk heropening!

De intensieve verbouwing en uitbreiding van de showroom is een feit! Wij tonen u een nieuw pand met een nieuw logo, maar vooral ook een nieuwe collectie keukens en badkamers. Waardoor alle trends van nu aanwezig zijn.

Tijdens de heropening ontvangt u bij aankoop van een keuken of badkamer een Bora kookplaat of Sunshower cadeau, maar daarbij ontvangt u ook nog eens 90 minuten interieuradvies van onze binnenhuisarchitecte cadeau. U kunt dan samen met haar brainstormen over de verdere inrichting en do’s en dont’s van uw woning. Hoe gaaf is dat!

Kom naar onze nieuwe showroom en laat u inspireren.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Kies een moment wanneer het u het beste uit komt. Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt vervolgens gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak. 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN HOORN!

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z
DE KOFFIE STAAT KLAAR!

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.