Ontdek Atag

We love to cook

Ontdek Atag

We love to cook

Ontdek Atag

Heb jij ze al voorbij zien komen; De verschillende thuiskoks van Atag schitteren op de televisieschermen. Vol enthousiasme vertellen ze zijn of haar eigen kookverhaal met wensen en gebruiken in de ‘Love to cook’ commercials.

In wie herken jij je?

De social cook Saar, de pleasure seeker Lukas of de semi-pro Idris?

Een keuken is het hart van het huis waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, recepten uitprobeert of juist je comfort food klaar of het eten voor het gehele gezin. Bij Atag weten ze dit maar al te goed  en begrijpen je wensen, want niemand is het zelfde en iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van koken. Én dit kan per dag verschillen!

Atag biedt een ruim assortiment aan keuken apparatuur met de nieuwe technieken. Ze kennen de keuken gebruiker en weten dat gebruiksgemak én design ook belangrijk is. Dit zie je onder andere terug in de nieuwste inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hier heb je alle ruimte om je culinair uit te leven door de flexibele Bridge Zones. Eenvoudig combineer je twee kookzones tot één groot kookoppervlak.  

Schoonmaken van de geïntegreerde afzuiging is ook een eitje. De twinfilter neem je eenvoudig uit de kookplaat en kan je gewoon in de vaatwasser plaatsen.

Ervaar zelf de Atag apparaten in een Grando showroom. Onze adviseurs helpen je graag verder.