Design keukens

pure luxe

Design keukens van Grando: pure luxe

Liefhebbers van luxe en design houden van klasse, exclusiviteit én comfort. Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw design woonkamer? Grando laat uw keukenwensen uitkomen: onze design keukens staan namelijk bekend om hun luxe uitstraling, functionele vormgeving, het gebruik van speciale materialen en zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes. Maar hoe kiest u de keuken van uw dromen? Hoe combineert u materialen met keukenapparatuur en wie ondersteunt u bij het bepalen van de juiste opstelling? Daar helpt Grando u bij: van ontwerp tot montage. Laat u verwonderen door ons aanbod en geniet vanaf het begin!

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bescheiden kleuren en luxueus materiaalgebruik

Is uw woonkamer stijlvol en strak ingericht? Dan mag een luxe design keuken niet ontbreken. Maar waar begint u? De mogelijkheden en combinaties op het gebied van kleur en materiaal zijn eindeloos. Uw Grando adviseur helpt u daarom graag bij het samenstellen van uw nieuwe leefkeuken. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek resultaat!

Bescheiden kleuren

Typerend aan een luxe keuken is het bescheiden kleurgebruik. Denk aandesign kleuren zoals grijstinten, zwart, wit en andere rustige kleuren. De combinatie van hoogglans fronten en houten werkbladen zorgt voor een strak maar warm geheel. Wenst u toch wat meer kleur in de keuken? Door het toevoegen van een aantal felle accessoires zorgt u voor nét wat meer kleurcontrast. Uiteraard bepaalt u zelf welke kleuren u het mooiste vindt wat voor u luxe is. Heeft u hier hulp bij nodig? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden!

Luxueus materiaalgebruik

Eén ding is zeker: een luxe design keuken kent strakke vormen en belijningen. Geheel naar eigen smaak kiest u bijvoorbeeld voor een robuust werkblad van graniet of composiet. Houdt u van iets minder imposante materialen? Kies dan voor een chique werkblad van glas of RVS. Welke keuze u ook maakt - robuust of elegant - de combinatie met hoogglans gelakte fronten maakt het plaatje altijd compleet!

Bekijk onze voorbeeld keukens

Inspiratie nodig?

U bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren en materialen u het mooiste vindt. Ook kiest u - met of zonder hulp van een Grando adviseur - zelf de gewenste keukenopstelling, waarbij aandacht voor ergonomie niet mag ontbreken. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de volgende voorbeelden:

  • Riante  en luxe keuken Gardone maakt van uw keukenruimte het hart van het huis! Het werkblad kent twee dikten, wat een bijzondere uitstraling geeft.
  • Exclusiviteit ten top. De combinatie van het luxe composiet werkblad en de houten bar maakt keuken Tartane een heuse leefkeuken.
  • Keuken Ticino bewijst dat de combinatie van ronde én strakke vormen zorgt voor een hypermoderne uitstraling.

Maak uw keuken compleet

Hoogwaardige apparatuur en design keukens

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Het bepalen van de gewenste keukenopstelling en het combineren van kleuren en materialen is één. Een luxe keuken is echter niet compleet zonder de nieuwste technische snufjes. Ook op het gebied van de meest hoogwaardige keukenapparatuur zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan strak verwerkte inbouwapparatuur zoals een stoomoven, een luxe koffiezetapparaat en een geïntegreerd afzuigsysteem. Gaat u voor écht luxe? Dan mag een heetwaterkraan of wijnkoeler natuurlijk niet ontbreken…

Grando inspireert…van ontwerp tot montage

Koken op hoog niveau in een luxe design keuken: wie droomt daar nu niet van? Om uw dromen te kunnen verwezenlijken willen wij u allereerst inspireren door middel van het Grando Inspiratie Magazine: wij showen u compleet ingerichte luxe design keukens en voorzien u van tips op het gebied van kleur, materiaal, apparatuur en zelfs bijbehorende accessoires.

Heeft u voldoende inspiratie opgedaan? Met onze Grando ontwerptool ontwerpt u zelf uw keuken, die u vervolgens in 3D kunt bekijken. Net echt!

Laat u het ontwerp liever aan een professional over? Dat is uiteraard ook mogelijk. U bespreekt uw keukenwensen met een van onze Grando adviseurs, te vinden op diverse locaties. Onze specialisten denken met u mee én verzorgen de gehele montage. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens!