Maak kennis met de Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokendwaterkaan en mengkraan in één. De uittrekslang is ideaal voor tijdens het afwassen, omdat u daarmee een groter bereik heeft en u makkelijk overal makkelijk bij kunt. De Quooker Flex geeft warm, koud en 100°C kokend water en wanneer u de Flex met de CUBE combineert, kan de kraan ook koel bruisend en gefilterd water geven. De kraan is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal en zwart en de Flex is zo gebouwd dat wanneer u de slang uittrekt, de kraan geen kokend water kan geven. Safety first!

Een Quooker als duurzame keuze

Elke Quooker-kraan is een duurzame keuze. Want wanneer u water uit de Quooker tapt, tapt u enkel de hoeveelheid die u nodig heeft. Gebruikt u een waterkoker, dan kookt u meestal te veel water wat u vervolgens weggooit of weer opnieuw moet verwarmen. Daarnaast levert het COMBI-reservoir niet alleen kokend water, maar ook warm water. U hoeft de kraan dus nooit meer te laten stromen, het water is meteen warm!

Wilt u meer weten over luxe keukenapparatuur? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw nieuwe keuken? Laat u dan adviseren in één van onze vestigingen of bezoek onze Pinterest-pagina!