Welkom bij Grando

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten.

Vakmanschap sinds 1965

Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u éen team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject en bieden u een totaalservice: van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al 50 jaar lang.

Vind de vestiging bij u in de buurt


 

De weg voor u als klant

In de zoektocht naar een nieuwe keuken en/of badkamer heeft iedereen zo zijn eigen wensen. Misschien vindt u de trends van nu belangrijk of het gebruik van duurzaam materiaal. Bij Grando Keukens & Bad zijn de mogelijkheden eindeloos.

Volop inspiratie

Op onze website, in het Inspiratie Magazine én de showrooms kunt u volop inspiratie opdoen en vindt u veel praktische informatie. Maak ook gebruik van de unieke 3D ontwerptool en ontwerp uw eigen droomkeuken of -badkamer.

Persoonlijk & op maat

Bespreek uw woonwensen persoonlijk met de Grando ondernemer zelf. U ontvangt een gedetailleerde 3D tekening gebaseerd op de realiteit. Voor persoonlijk advies is zelfs een huisbezoek mogelijk. Wij bieden u praktisch en passend advies op maat.

Zorgeloos kopen

Bij Grando ontvangt u een goede prijs door grootschalige inkoop. De keuken en/of badkamer wordt geplaatst en gemonteerd wanneer u het uitkomt. Indien gewenst kunnen wij voor u de complete installatie verzorgen en zijn extra werkzaamheden mogelijk, zoals leidingen verleggen en stucwerk. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Volledig ontzorgd

Na het kopen van uw keuken en/of badkamer ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen. De installatie wordt verzorgd door vakkundige monteurs en gaan pas weg als alles werkt. Wij willen dat u 100% tevreden bent!

Elk filiaal een eigen zaak

Bij Grando helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Als zelfstandige ondernemers verbinden we onze goede naam aan onze service en onze kwaliteit. Het hele traject wordt begeleid door een en dezelfde persoon: van het eerste kopje koffie tot de laatste doorloop. Een prettig idee. Wij hebben passie voor het vak én het eindresultaat.

'Wij bieden u inspiratie en vernieuwde ideeën'

Emanuel Meijer Grando Utrecht.

'Geniet van onze totaalservice'

Henk en Dirkje van Schoonhoven
Grando Epe

'Passie voor het vak én het eindresultaat'

Martin de Winter Grando Hilversum.

Grando totaalservice voor u

Met vele jaren praktijkervaring weten wij wat er nodig is om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren. Iedere woning is anders en vraagt om maatwerk. Wij vormen graag samen met u één team en bieden een passend advies op maat. Wij overzien graag het hele traject. Van demontage en het afvoeren van de oude keuken of badkamer, tot technische bouwkundige aanpassingen. Dat scheelt u een hoop werk én zorgen. Er wordt nagedacht over het juiste materiaal- en apparatenkeus en de begroting klopt tot in de puntjes. Dit vakmanschap verzorgen wij voor u met veel plezier, al 50 jaar lang.

Bezoek onze inspirerende showroom

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan een van onze inspirerende showrooms. Een groot aantal van onze vestigingen beschikken over een uitgebreid keuken en badkamer assortiment. Wij bieden u keuken en badkamers in elke prijsklasse en A-merken met de beste kwaliteit.

Bekijk alle vestigingen

Zeker van uw aankoop

Grando is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument goed beschermen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de CBW-voorwaarden.