Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Goed contact en denken mee met het uitzoeken van materialen en de beste indeling. Bij ons betreft het een complete nieuwe badkamer incl demonteren huidige badkamer. De installateur ook via Grando die alles volgens planning en wens heeft opgeleverd.
M. Drenth
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 april 2024
Super begeleiding van Jeroen vanaf de start. Meerdere keren samen gezeten om onze droom badkamer te realiseren. Uiteindelijk hebben we voor Grando gekozen voor de materialen en ontwerp. Ook de aannemers via Grando waren erg goed. Efficiënt, communicatief en professioneel. Al met al een top ervaring. We zijn ook erg blij met onze nieuwe badkamer.
Selena
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 29 maart 2024
Duidelijke en kwalitatieve service in het aankopen en plaatsen van onze keuken. Verkoper denkt mee en bekijkt samen met ons de opties met betrekking tot onze wensen. Verkoper en monteur zijn vriendelijk, behulpzaam en eerlijk in de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.
Xynthia
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 maart 2024
Samen met Klaas-Jan keuken samengesteld (mid-2022) voor onze nieuwbouwwoning (voorjaar 2023 opgeleverd). We zijn 2 tot 3 keer terug geweest naar Klaas-Jan, die telkens weer alle tijd nam om onze wensen te vertalen naar onze nieuwe keuken. Uiteindelijk keuken ook nog geplaatst door Klaas-Jan, zowel samenstellen als installatie naar volle tevredenheid!
Pieter & Ciska
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 29 februari 2024
Bij het samenstellen van de keuken wordt er alle tijd voor je genomen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en absoluut niet het gevoel gekregen dat er iets opgedrongen werd. Levering van de keuken ging volgens afspraak, alles klopte meteen. Montage werd gedaan door klaas, een ervaren man die alle tijd nam en zeer vriendelijk was. Klaas ging zorgvuldig te werk en wist goed wat hij deed. 1 dag na montage kwam de verkoper van Grando Jeroen, zelf nog even kijken hoe het resultaat is geworden. En of er nog op of aanmerkingen waren. Al met al een zeer goede service. Zelfs wanneer de betaling uit bleef vanuit het bouwdepot alle begrip en geduld. Hier staat vertrouwen hoog in het vaandel. Onze ervaring met Grando Emmen is daarom ook fantastisch en raden het zeker aan bij andere mensen!
Meezen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 23 februari 2024
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken via Grando Keukens in Emmen. Onze adviseur Richard dacht met ons mee en heeft onze wensen vertaald in een prachtige keuken. Altijd erg goed contact onderhouden tijdens het hele keuze proces en het was nooit een probleem om langs te komen om nog onze ideeën te bespreken en eventueel wijzigingen door te voren. Zelfs nu de keuken geplaatst en af is en wij zelf nog een verandering willen laten aanbrengen, wordt er meegedacht om dit alsnog voor ons te realiseren. Wij kunnen alleen maar zeggen Grando Emmen dank jullie wel !
Herbert & Jacquelien
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 februari 2024
Goede ervaring met het uitzoeken en begeleiden door de verkoper. De monteur heeft alles met zorg en aandacht gemonteerd en ook de nazorg was prima.
Boswijk
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 09 februari 2024
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Super geholpen in de winkel door verkoper Richard Robben, die echt meedacht en met fijne ideeën kwam! De monteur Robert van den Berg heeft de keuken met kunde gemonteerd. Kortom een geweldige service van aankoop tot plaatsen! We hopen hier jaren plezier van te hebben.
Antje Smelt
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 februari 2024
Zeer goede ervaring met de mannen van Grando Emmen voor onze keuken en badkamers. Heel eerlijk en oprecht advies bij onze aankoop, zeer flexibel en meewerkend bij de wijzigingen die wij daarna nog wilden aanbrengen en erg gedreven om de installatie thuis perfect in orde te verrichten. Wij zijn heel erg gelukkig met onze samenwerking met Grando.
Mattie Teuns
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 02 februari 2024
Oven en ijskast gekocht. Tevens verbouwing badkamer en toilet gerealiseerd via Nico ten Brink een uitstekend vakman.
JJ van Lint
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 04 december 2023
Geweldige keuken, goede planning en montage. Uitgebreide uitleg over de apparatuur. Wij zijn zeer tevreden.
M. Jansen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 16 november 2023
Vriendelijk deskundige verkopers, laag drempelig. Prijs /kwaliteit verhouding top.
Kremer
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 november 2023
Prachtige groen kleurige keuken met Quooker Bora kookplaat en oven. Er is goed meegedacht in het ontwerp zodat de ruimte goed benut is. Het zwart natuurstenen aanrechtblad met witte ader is mooier geworden dan wij hadden kunnen bedenken. Kortom zeer tevreden.
Rebecca Bouwman
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 04 oktober 2023
Kleine keuken, grote uitdaging! Want we wilden natuurlijk wel alles wat in een grote keuken past Maar voor Richard was dit geen probleem, samen brainstormen onder het genot van koffie met wat lekkers, zelfs soep met een stokbroodje. Echt heel fijn geholpen. Klaas heeft de keuken gemonteerd, een heel fijn persoon om in huis te hebben. Weer werd er meegedacht om de keuken zo mooi mogelijk af te leveren. En dát is gelukt, we zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Frans en Kitty Groot
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 04 september 2023
Ben heel blij met mijn nieuwe keuken. Het ontwerp en de uitvoering helemaal naar wens verlopen.
Ineke Scheper-Aukema
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 16 juli 2023
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. We zijn keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan.
Gerrit van der Haar
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 21 juni 2023
We zij zeer tevreden over onze nieuwe keuken. En de monteur Klaas heeft super montage bij ons verricht. We gaan er alleen nog een nieuwe kraan bij de spoelbak plaatsen die vinden wij namelijk te hoog. Dat hebben we zelf niet goed uitgezocht. Maar veder super te spreken over Grando.
Geert en Geesje Kruit
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 01 juni 2023
Meteen bij binnenkomst in de winkel is er een aangename sfeer merkbaar en werden we hartelijk ontvangen. We zijn erg goed geholpen door Jeroen, denkt goed mee binnen de mogelijkheden en wensen. We hebben wat problemen ondervonden met de levering, maar ook hier werd er goed meegedacht en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Grando is ons dusdanig goed bevallen dat we besloten hebben om naast onze badkamer ook onze keuken door Grando te laten verbouwen.
Evelien Kok
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 mei 2023