Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Kleine keuken, grote uitdaging! Want we wilden natuurlijk wel alles wat in een grote keuken past Maar voor Richard was dit geen probleem, samen brainstormen onder het genot van koffie met wat lekkers, zelfs soep met een stokbroodje. Echt heel fijn geholpen. Klaas heeft de keuken gemonteerd, een heel fijn persoon om in huis te hebben. Weer werd er meegedacht om de keuken zo mooi mogelijk af te leveren. En dát is gelukt, we zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Frans en Kitty Groot
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 4 september 2023
Ben heel blij met mijn nieuwe keuken. Het ontwerp en de uitvoering helemaal naar wens verlopen.
Ineke Scheper-Aukema
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 16 juli 2023
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. We zijn keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan.
Gerrit van der Haar
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 21 juni 2023
We zij zeer tevreden over onze nieuwe keuken. En de monteur Klaas heeft super montage bij ons verricht. We gaan er alleen nog een nieuwe kraan bij de spoelbak plaatsen die vinden wij namelijk te hoog. Dat hebben we zelf niet goed uitgezocht. Maar veder super te spreken over Grando.
Geert en Geesje Kruit
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 1 juni 2023
Meteen bij binnenkomst in de winkel is er een aangename sfeer merkbaar en werden we hartelijk ontvangen. We zijn erg goed geholpen door Jeroen, denkt goed mee binnen de mogelijkheden en wensen. We hebben wat problemen ondervonden met de levering, maar ook hier werd er goed meegedacht en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Grando is ons dusdanig goed bevallen dat we besloten hebben om naast onze badkamer ook onze keuken door Grando te laten verbouwen.
Evelien Kok
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 6 mei 2023
In verband met de aankoop van onze nieuwe woning een nieuwe badkamer besteld bij Grando Emmen. Na eerdere afspraken bij diverse concurrenten in de regio (en daar niet tevreden uit te komen) uitgekomen bij Grando. Hierbij werden wij in tegenstelling tot diverse concurrenten keurig te woord gestaan, werden de eerste wensen besproken om vervolgens een vervolgafspraak te maken voor het definitieve ontwerp voor onze nieuwe badkamer. Hierbij is goed meegedacht met het ontwerp, en ook teruggekomen op een gemaakte keuze betreffende de verwarming. In eerste instantie ging dit om een infrarood, maar uiteindelijk te horen gekregen dat we beter een elektrische konden aanschaffen in verband met de stralingswarmte. Keurig opgelost. De sfeer tijdens de aankoop is altijd als prettig ervaren, en ook de communicatie tijdens en achteraf is als prettig bevonden. Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en zullen wij zeker ieder ander aanraden om de keuze te overwegen hier hun badkamer aan te schaffen.
Rick de Haan
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 28 april 2023
Je wordt goed geholpen en ze geven goede adviezen. Verder een keurige zaak.
L.Veen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 14 maart 2023
We hebben bij Grando Emmen een keuken gekocht. We zijn zeer goed geholpen. De levering en montage was goed en we zijn dus erg tevreden.
Ingrid
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 4 februari 2023
De door ons uitgezochte keuken werd tijdig afgeleverd met nog wat nalevering (werkblad e.d.), maar wel juist op tijd. De plaatsing ervan en de afbraak van de oude keuken, met plaatsing van een container is prima verlopen. Alle gemaakte afspraken werden goed nagekomen. De keuken is geplaatst door een uitstekende vakman, waarmee we en heel goed contact hadden (het klikte meteen, zogezegd). Twijfelt u nog? Bezoek dan één van de vestigingen van Grando, echt grandioos!
Hans Vijbrief
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 2 januari 2023
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, nadat ze ons eerst waren vergeten Dus daarom langer gewacht dan gebruikelijk, hebben ze oprecht excuus aangeboden, maar uiteindelijk perfect werk afgeleverd
Borgman
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 december 2022
Zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot plaatsing en afhandeling. Met een prachtige keuken als resultaat. Richard dacht goed met ons mee en het contact was erg persoonlijk, zeer prettige ervaring.
Keijzers
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 23 oktober 2022
Nieuwe keuken gekocht, met groot granieten kookeiland. Mooi eindresultaat. Monteur heeft de plafondunit keurig geplaatst. De leverproblemen van de inbouwapparatuur is netjes opgelost door het plaatsen van en tijdelijke inductiekookplaat.
Elly Slingerland
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 juni 2022
Zeer goede adviseurs en deskundig montage personeel.
J.R. Uildriks
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. Keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Helaas door de grote drukte bij de fabrikant kon de keuken niet volgens de afgesproken termijn geleverd worden, maar hierover zijn we ruim op tijd ingelicht. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan. 1 frontje zat een oneffenheid in de laklaag, maar die is keurig zonder problemen vervangen. Bij het vervangen van het frontje zijn alle deurtjes en laden nog even langsgelopen, zodat het mooi strak eruit ziet. Al met al zeer tevreden.
Pijpker
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 25 april 2022
Wij hebben een complete nieuwe badkamer laten installeren, ivm bepaalde aanpassingen, dus alles er uit, en nu een heerlijke badkamer, met alles zoals beloofd. Ook de keuken had een aanpassing nodig, vanwege ruimte gebrek, wij dachten aan een kast aan de andere kant, maar kregen advies om een aanrecht te plaatsen, met 4 laden eronder, dus meer werkruimte met aanrechtblad en een enorme opbergruimte, prima. Oplossing ! Kortom 100% tevreden. En ook verrast met een horeca bon van de plaatselijke horeca-ondernemers, wat wil een mens nog meer...... Grando Emmen, bedankt!
Fam. Mooij
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 december 2021
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, en we zijn goed geholpen en de levering van de badmeubelen was goed. Ook de installatie en het tegelen is echt heel mooi en strak gemaakt. We zijn er superblij mee.
Erwin en Jacquelien
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 14 oktober 2021
Wij werden geholpen door Richard. Hij deed zijn best om ons te helpen met onze keuzes zodat wij ook in de budget konden blijven. Hij dacht ook mee met onze wensen en bod fijne oplossingen voor. Prachtige keuken, vriendelijke en professionele monteur die in minder dan 2 dagen het hele keuken gemonteerd heeft.
T Wolters
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 september 2021
Super geholpen en begeleid ook mijn vragen zijn goed beantwoord en alle tijd genomen voor ons als klant.
Moes
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 augustus 2021