Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Vriendelijk en goede vakkennis aanwezig, de levering van zowel keuken als badkamer liep vlot en goed. Top!
A.
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 27 maart 2024
Uitstekend geholpen door Grando Epe. Een complete renovatie van de badkamer waarbij echt meegedacht werd, verantwoordelijkheid werd genomen voor aansluiting op aangrenzende verbouwingsprojecten in huis, en een totaaloplossing in zeer hoge kwaliteit heeft weten te realiseren. Keurig conform planning met enorme betrokkenheid. Veel dank!
Harold K
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 25 december 2023
In verband met verhuizing zijn wij naar Grando in Epe gegaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken, alsook een grondige renovatie van de badkamer en van de afzonderlijke toiletruimte. We kwamen in een goed geoutilleerde showroom, waar Tom Bonenkamp, een medewerker van de firma, aandachtig luisterde naar onze wensen en ons met kennis van zaken adviezen gaf. Bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden heeft hij veel tijd aan ons besteed, maar zijn geduld was onuitputtelijk. De montage van alles wat we kochten verliep prima: de door Grando aangetrokken monteur, loodgieter, tegelzetter en kitter leverden goed werk af. Ook wanneer we soms tijdens het montageproces voor detailvragen kwamen te staan, stond Tom voor ons klaar. Het resultaat van dit alles was geheel naar onze wens. Graag bedanken we Grando Epe hiervoor.
Bertus en Janny van 't Veld
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 13 november 2023
Plezierige en persoonlijke begeleiding. Geen aankoop druk bij offerte. Afspraken goed nagekomen.
Ben
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 05 november 2023
Wij hebben deze maand onze keuken gekregen en zijn er erg blij mee! De bora kookplaat met afzuiging bevalt heel goed en is makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Een grote koelkast en een oven en combi magnetron, alles is makkelijk te bedienen en handig in gebruik! Hoop vele jaren van deze keuken te genieten en.....hij is supermooi om te zien!!
Tinie Bosman
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 25 oktober 2023
Op vriendelijke wijze ons advies gegeven over onze nieuwe badkamer. Deze is door vakkundige mensen geplaatst, zijn hierover bijzonder tevreden.
Luuk Jeuring
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 06 april 2023
We zijn goed ontvangen in de showroom waar meteen een situatieschets werd gemaakt voor onze toekomstige keuken. Goede adviezen en prettig overleg over de keuken en apparatuur. Naar tevredenheid is de keuken ontworpen en deze week geplaatst. We zijn er erg blij mee. Bedankt Grando Epe.
Corrie Elders
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 16 december 2022
Wij hebben een enthousiaste en deskundige adviseur ervaren die goede adviezen heeft gegeven. Veel aandacht tijdens de levering en plaatsen van keuken en badkamer. De monteur hebben wij als uiterst zorgvuldig en professioneel ervaren.
Carla Kats
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 29 november 2022
Wij hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis, en zijn heel tevreden over het proces en het resultaat. Nadat we in overleg een ontwerp hadden gemaakt, besteld en aanbetaald, bleek dat dit vanwege een bouwkundig probleem niet handig was. Zonder enig probleem of meerkosten is daarop het ontwerp aangepast en opnieuw besteld. Top service. Ook afspraken over levering en plaatsing zijn perfect gegaan en nagekomen, en de keuken was bij levering helemaal compleet. Allemaal zaken die ik om ons heen regelmatig anders hoor.
Patrick Dirksen
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 17 maart 2022
Na een prima advies moesten we uiteraard een tijdje wachten tot de keuken geplaatst zou worden. We hadden een greeploze keuken besteld. Toen de keuken werd geplaatst bleek het helaas een keuken met greep te zijn. Dat is door Henk goed opgepakt, er werd een nieuwe keuken besteld en deze werd 3 maanden later geplaatst. Dit uiteraard zonder kosten voor ons. Na in het in gebruik nemen van de keuken bleek dat de korfplug van de spoelbak niet goed te zijn. Deze is dan ook vervangen. Al met al; Hele vriendelijke mensen, en een prachtige keuken.
Hans Stindt
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 28 februari 2022
Heel erg klantvriendelijk, kregen de volledige aandacht, elk telefoontje if bezoek weer het gevoel erg welkom te zijn. Installatie van de keuken snel, vakkundig en correct. Installatie door de tegelzetter en kitter heel goed. Wc mooi aangelegd, badkamer precies naar onze wens. M.a.w. heel blij dat we voor Grando Badkamer en keukens Epe hebben gekozen, Tom en Henk heel erg bedankt voor jullie aandacht, hulpvaardigheid en deskundigheid
Brigitta Hagedorn
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 20 oktober 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in Epe. Wij zijn heel erg goed geholpen door tom. Hij heeft veel kennis en heeft alle tijd genomen voor ons om ons te adviseren wat perfect in ons huis zou passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en zijn wij dik tevreden met het resultaat!
Elyanne
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 05 juli 2021
De keuken ziet er heel mooi uit precies naar onze verwachting
Bal
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Een keuken gekocht. Helemaal naar wens geworden. Veel handige en eerlijke info door verkopers. Ook goede tips op vlakken waar we zelf niet aan gedacht hadden. Namen rustig de tijd en vriendelijke heren. Communicatie verliep zeer goed. Helemaal tevreden over de nieuwe keuken.
Dennis en Roelie Huigen
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 31 januari 2021
Goede voorlichting, goed geluisterd naar onze wensen. Resultaat is super we zijn er erg blij mee .
Jeroen Van dijk
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 02 september 2020
Zeer tevreden over de verkoper (Tom) met een luisterend oor en passend advies. Bezorging keuken keurig en volgens afspraak. Installatie keuken perfect. Kortom zeer tevreden over het geheel.
Coen
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 13 april 2020
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies was prima en de montage mannen werkten nauwkeurig en erg plezierig. De keuken is op de juiste datum geplaatst. Wij zullen het iedereen aanraden.
Ans
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 16 oktober 2019
Ben uiterst tevreden over Grando Epe, de levering en montage liep helemaal top.
Helma Blankestein
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 11 oktober 2019