Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Over het geheel genomen zijn wij zeer tevreden met de advisering, de vele mogelijkheden en de montage van onze nieuwe keuken. Er bleek alleen een fout gemaakt te zijn bij het bepalen van de maten van de (bestaande) vaatwasser. Gelukkig is dit prima opgelost door het leveren van een showroommodel dat wel paste.
Anne
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 oktober 2023
We werden goed geholpen door het team van grando. Er werd met ons meegedacht, we kregen tips en hadden de tijd om even na te denken over ons besluit. Dat is fijn als je zo een grote uitgave doet. We voelden ons niet gepusht. De montage verliep vlekkeloos, rustige monteur. Toen de kraan wat krom bleek te zijn is er een nieuwe voor ons besteld. We vinden het een groot pluspunt dat Grando eigen monteurs in dienst heeft. Al met al zijn we erg tevreden met het hele proces. Een tip: het meeleveren van schoonmaakmiddelen voor het blad (kleine verpakking is prima). Na het plaatsen van de keuken wil je hem gelijk schoonmaken en gebruiken en dan is het fijn de juiste middelen te hebben.
Debbie
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 25 september 2023
Onlangs een keuken gekocht (en geplaatst) bij Grando. Vriendelijk geholpen, volop keus en als eind resultaat en prachtige keuken. Wij zijn er heel erg blij mee.
Fam. Zuidema
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 11 september 2023
Wij zijn zeer tevreden over Grando, we zijn eerst bij een andere keukenzaak geweest. Bij Grando voelde het meteen goed, we zijn zeer goed geholpen door Steven, met advies van zijn collega Ronald. We hebben een keuken bij hen gekocht en deze door hen laten plaatsen, de monteur Ryan is zeer nauwkeurig en ruimde alles keurig op. Er waren nog een paar kleine schades die later perfect zijn opgelost. De spatplaat is later opgemeten en gemonteerd ook hier zijn we heel tevreden over.
Fam. Kooi
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 25 juli 2023
Wij zijn zeer tevreden over de keuken. De voorlichting, de koop, de levering en de plaatsing.helemaal volgens de afspraak. Alles zeer zorgvuldig.
H. Doornkamp
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 28 juni 2023
Het fijne aan het contact was wel dat er één aanspreekpunt is. Ik ben heel goed en kundig geholpen door Steven. Voor mijn wensen was er altijd een oplossing. De planning werd strak aangehouden (dag 1 slopen, dag 2 leidingen verleggen en op dag 3 de stukadoor). Ook de keuken is geheel volgens de planning gearriveerd en vakkundig gemonteerd onder leiding van Ryan. Ik ben erg blij met het resultaat en zal Grando Keukens aanbevelen als daarom gevraagd wordt.
S.G.van Duinen
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 juni 2023
Wat ben ik blij met mijn keuken! Ik had hele kleine keuken, maar dat was geen probleem voor Steven. Steven was oplossing gericht bezig. Hij vertelde precies wat hij ging doen. Uiteraard gaf hij daarbij heel veel uitleg en dat vond ik zeer prettig.
Berrin
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 juni 2023
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het gehele traject van begin tot het eind voortreffelijk geregeld.
H. Boelens
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 03 juni 2023
We zijn zeer goed geholpen door verkoper Steven en het team, wij voelden ons begrepen en zijn hierdoor samen tot prachtig ontwerp gekomen. Mede daarom raden wij Grando Groningen zeker aan!
Theo
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 03 mei 2023
zeer goede informatie gekregen en goed geluisterd wat onze wensen waren en waar nodig hun idee erover gegeven en samen tot een oplossing gekomen.
w. spa
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 24 januari 2023
Fijn geholpen door Steven en collega's, we zijn super blij met onze prachtige keuken en bevelen jullie met liefde aan!
Hidde
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 09 januari 2023
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht. Voordat wij bij Grando aankwamen zijn we bij een aantal andere keukenzaken geweest, maar was het net niets. Toen wij bij Grando binnenstapten voelde het direct goed. Het voelde direct goed. Na rustig rond te hebben gelopen, hebben wij een gesprek ingepland en dit gesprek verliep super. Wij hebben ontzettend goed en kundig advies gekregen. Waar wij vragen hadden kregen we een duidelijk antwoord en nog belangrijker de adviseur dacht ontzettend goed met ons mee. Natuurlijk konden wij niets anders dan een fantastische keuken door Grando te laten ontwerpen en te kopen. Tijdens de levering van de keuken ging alles goed. Het was fijn dat dezelfde heren de leidingen legden (de ene dag) en de keuken monteerden (andere dag). Hierdoor weet ik met wie ik te maken heb. Deze heren waren erg netjes en hielden contact als er eventueel iets was om te overleggen. Heel prettig. Een klein probleempje met een stopcontact (die deed het niet). Maar 1 telefoontje en ze staat direct voor je klaar. Dit is erg fijn dat ze met eigen moteurs werken ipv dat ik, als klant, van kastje naar de muur word gestuurd. Tussentijds was het contact goed. Als er vragen waren konden wij laagdrempelig contact opnemen en werd hier snel op gehandeld. Wij zijn tevreden met de keuken, maar vooral met het advies, de kennis en kunde van de medewerkers en monteurs.
Hester
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 05 januari 2023
Wij zijn meer dan tevreden over Grando Groningen. Van ons krijgen ze dan ook een tien met een griffel.
Jan en Aly.
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
Een nieuwe keuken gekocht, kostte enige moeite om tot gewenste indeling met goede maatvoering te komen. Uiteindelijk zijn alle wensen ed goed gekomen en de service alsmede een leeninductiekookplaat goed geregeld. Montageploeg heel serieus, netjes en oplossingsgericht met overleg waar nodig.
Ruud
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 04 augustus 2022
Goede prettige adviseur. Voorbeeld mag mee naar huis. Montage team is echt top. Keuken wordt echt prachting opgevleverd. Moet nog wel even alles goed stoffen.
Jose
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 04 juli 2022
Prima geholpen vanaf begin tot aan oplevering. Onze nieuwe keuken is geworden zoals wij wensten. Goed advies en alles volgens afspraak.
Mulder
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 18 april 2022
Vanaf het eerste contact met Grando Groningen, zeer prettig geholpen door Wendy bij het realiseren van onze droomkeuken. Tijdens het hele proces is er regelmatig contact geweest. Ook de montage werd keurig uitgevoerd en alles conform afspraak gedaan.
Harry
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 14 februari 2022
We zijn tevreden over de keuken en over de monteurs. Maar ontevreden over het feit dat het aanrechtblad niet bij de levering aanwezig was. En dat we zelf er achteraan moesten bellen en dat ze niet wisten hoe dat kon. Na het tweede telefoontje van onze kant kregen we te horen dat het om een fabricage fout ging.En dat het wel 6 weken kon duren voor dat aanrechtblad er was.Is wel een noodoplossing bedacht dat is dan wel netjes.
H.Zielstra
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 28 juni 2021