Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

We zijn ontzettend verliefd op onze keuken welke we bij Grando Hazerswoude-Dorp hebben gekocht. Gert heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van onze droom keuken. Elk gesprek met hem hebben we als plezierig ervaren. We moesten een jaar voordat onze woning werd gebouwd op korte termijn keuzes maken. Door een 3D tekening te maken hielp hij ons enorm om alles te visualiseren en de juiste keuzes te maken. Ook was het geen probleem om op het laatste moment enkele aanpassingen door te voeren waar we achteraf ontzettend blij mee zijn. Helaas is wat vertraging opgelopen bij de levering van het Siemens koffiezetapparaat (welk tussen de twee ovens geplaatst zal worden). Daar kan Grando natuurlijk niks aan doen. Gelukkig is door Grando een tijdelijk oplossing aangeboden, namelijk een paneel, zodat we niet naar een betonnen muur hoeven te kijken tot het koffiezetapparaat wordt geleverd. Helemaal top! Dit is overigens niet onze eerste keuken bij Grando Hazerswoude-Dorp, dus wij raden Grando Keukens Hazerswoude-Dorp ten zeerste aan!
Dayene
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 26 januari 2024
Naar aanleiding van goed gesprek/advies gesprek met grando hebben we een mooie keuken gekocht en laten plaatsen door en bij grando en we zijn er super tevreden mee!
J.m.smiet
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 22 januari 2024
Vanaf het eerste moment heel tevreden over alles. De adviseurs waren vriendelijk, dachten goed mee, waren transparant en namen ruim de tijd voor ons. De communicatie met de verschillende afdelingen verliep goed. Bij een "probleem" werd er gelijk gekeken naar een oplossing én werd het opgelost! De monteurs waren vriendelijk en zeer professioneel. Ze hebben heel goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Dit geldt ook voor de monteur die onze oude keuken heeft gedemonteerd. Kortom, wij zijn meer dan tevreden en blij met onze prachtige nieuwe keuken.
Dirk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 december 2023
We hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden over de begeleiding tijdens het uitzoeken. Vervolgens verliepen de levering en plaatsing ook in prima overleg.
M.Lofvers/B.T.Kemp
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 12 december 2023
We hebben zowel een badkamer als een keuken gekocht en door Grando laten plaatsen. Zowel het aankoopproces, de levering en het plaatsen wordt door Grando professioneel, in goed overleg met de klant gedaan. Eventuele onvolkomenheden worden snel opgelost.
David Verdonk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 11 december 2023
Badkamer gekocht en laten installeren. Veel persoonlijke aandacht door verkoper, wat door mij als prettig is ervaren. Offerte mag wat mij betreft nog inzichtelijker.
Fred
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 01 november 2023
Dit was de tweede keuken (door verhuizing) die we bij Grando hebben gekocht en laten monteren. De medewerkers werken heel secuur en doordat je met verschillende mensen te maken hebt zijn "vergeetjes" of veranderingen nog op tijd aan te passen. Heel tevreden over de nazorg vwb een kleine beschadiging aan de magnetron. Wij zijn 100% tevreden.
E. Vergunst
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 02 oktober 2023
Goede voorlichting gehad en afspraken zijn goed na gekomen super tevreden.
K.van Vliet
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 04 september 2023
Wij hebben de keuken laten renoveren. Dat hebben ze goed en netjes gedaan. Alleen heeft het 5 maanden geduurd voor het helemaal klaar was dat komt door dat er een verkeerde kleur was besteld van de achterwand.
L Harkes
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 augustus 2023
Onze eerste keuken gekocht bij Grando en erg tevreden over het resultaat en de service.
Pascal
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 19 juni 2023
Er was al een ontwerp voor de keuken, maar bij de invulling heeft Grando goed geholpen. Door de 3-dimensionale plaatjes kreeg ik al een aardige indruk hoe het zou worden. Daarbij het mooie materiaal maakt dat ik nu een fraaie keuken heb, geheel naar mijn smaak. Ook goed advies bij het bepalen van de kleuren, De apparatuur kon ik zelf nog weer aanpassen aan mijn wensen.
S.D.
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 16 juni 2023
Allereerst nemen ze uitgebreid de tijd voor je als geïnteresseerde en krijg je uitgebreide informatie over mogelijkheden, apparatuur etc. Afspraken worden prima nagekomen en onze keuken is kwalitatief gezien exact wat we aan informatie hebben gekregen.
Marien Verhulst
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 06 juni 2023
Hele fraaie keuken, proces werkelijk geweldig. Eerst thuisbezoek in verband met mogelijke renovatie. Toch gekozen voor nieuwe keuken, afspraak gemaakt en werkelijk fantastisch geholpen door Cas. Nergens gevoel van opdringen, hele goeie tips en adviezen. Proces van kopen, meten, nogmaals alles doorlopen en de geweldige aannemer (Rob) via Grando maakten dit onze beste keukenaankoop ooit (de 4e al)
Rob en Wlma Verhoeks
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 mei 2023
Super geholpen van af het eerste contact vertrouwen en komen afspraak na en keuken compleet geleverd.
Fam. van Berkel
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 mei 2023
Duidelijke uitleg voor mogelijkheden, we hebben onze keuken gerenoveerd.
Fam. Van Luijken
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 mei 2023
Na het goede gesprek waarin al onze wensen zijn meegenomen, kwam een tijdje later het aanvullende stukje van de keuken. De monteur was supervriendelijk en netjes. Hij heeft zijn werk super gedaan. Zelfs nog even naar een ander keukenkastje gekeken die we inmiddels al 4 jaar hadden. Nu zeggen we, dit aanvullende stukje hadden we veel eerder moeten doen.
Debbie
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 11 mei 2023
Voor het eerst een nieuwe keuken van a to z ontworpen gekocht geleverd en geïnstalleerd door Grando.
Janssens van Dam
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 08 mei 2023
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij bijzonder goed door Grando geadviseerd. Mede vanwege het geduld en actief meedenken van de Grando-adviseur is onze keuze op Grando gevallen en daar hebben we geen spijt van: we zijn nu de trotse eigenaren van een prachtige Grando-keuken.
Jaap & Erna
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 april 2023