Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Alles naar wens. Zeer ervaren monteurs. Veelal werkzaamheden in overleg. Niets anders dan lof over Grando.
Dorlas
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 september 2023
Zeer tevreden met aankoop complete keuken met apparatuur. Goede voorlichting en ontwerp via Dimitri grando Hilversum en top gemonteerd door Ron en stukadoor Sam.
H Bieze
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 17 juli 2023
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Grando en zijn meer dan tevreden. Het personeel is bekwaam, behulpzaam en professioneel en zeer vriendelijk. Een aanrader!
Fam Steijvers
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 juni 2023
Derde keuken bij Grando Hilversum gekocht. Wederom goed advies, heldere communicatie en afspraak is afspraak! Wederom dik tevreden.
Pien
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 april 2023
Mijn keuken is prachtig geworden. Gekozen voor Grando o.m. voor de korte lijnen qua communicatie voor alle vragen. Te beginnen met Dimitri Hulshof, adviseur, die mij uitstekend begeleidde in mijn keuzes voor een prachtig totaal. Ron Vlaanderen, de professionele alleskunner/monteur, een harde werker en nog aardig ook, zette de hele keuken in elkaar. Stucadoors Sam en Ferdy leverden mooie muren af. Die zagen er eerst echt niet uit. Vliegende keep en aanstuurder Bart hield vanaf de eerste dag alles in de gaten. Tot slot kwam schilder Johan van den Heuvel alles heel mooi schilderen.
Joyce Steijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 april 2023
Alle credits voor de monteurs en hun leidinggevende! Met net een nieuwe vloer en geschilderde muren, waren de monteurs zo netjes. Daarnaast allen heel oplossingsgericht, kritisch en correct. Kwamen beloftes na en nu genieten we enorm van onze nieuwe keuken. Dank!
Silvia
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Vrienden die zeer tevreden waren over het geleverde werk hebben ons op het spoor van Grando gezet. Onder de goede begeleiding van Martin de Winter konden we snel keuzen maken betreffende materialen en de inrichting van de keuken en de badkamer. Ondanks de grote drukte werden de werkzaamheden aan het hele huis eerder dan verwacht gestart. Door het bijna dagelijkse contact met degenen die aan het werk waren, ontstond een plezierige samenwerking, waardoor de werkzaamheden tot volle tevredenheid verliepen. En wat is het resultaat mooi geworden en schitterend afgewerkt. We zijn blij met Grando in zee te zijn gegaan en raden dat anderen ook aan
Familie van Rijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 23 december 2022
Naast het plaatsen van de keuken en de complete inrichting van badkamer en toilet, heeft Grando Hilversum op basis van onze wensen ons appartement (60m2) volledig verbouwd. Het team was goed op elkaar ingespeeld en de afwerking is keurig. Communicatie en afstemming verliepen vlot, ook bij de nazorg.
Lex & Karin
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 december 2022
Na een keuken uitgezocht te hebben en onze wensen kenbaar gemaakt te hebben heeft Dimitri een 3D tekening gemaakt. Helemaal top. In de week van 3 oktober is de keuken op professionele wijze geïnstalleerd door Robert. We hebben nu echt onze droomkeuken en maken er elke dag met veel plezier gebruik van.
Bill en Liny Pronk
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 oktober 2022
In december een keuken met eiland gekocht bij Grando Hilversum. Goed geholpen en goed advies gekregen. Voelde meteen goed en dat maakt toch het verschil. Keuken werd optijd geleverd en communicatie verliep goed. De monteur dacht mee bij de voorbereidingen en het plaatsen verliep soepel. We wachten nog op de vriezer maar daarover worden we goed geïnformeerd. Kortom dik tevreden.
Evelien
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 september 2022
Grando Hilversum heeft onze keuken, 2 badkamers en 2 toiletten volledig vervangen/geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf de eerste schetsen tot en met het eindresultaat. Toen er na de installatie in de keuken iets niet goed leek te zijn, is dat snel en goed opgelost. Wij bevelen Grando Hilversum van harte aan!
familie Does
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Nieuwe wandkeuken super snel en vakkundig geplaatst. Voldoet 100% aan de verwachtingen. Oude keuken binnen enkele uren gesloopt en afgevoerd. Keuken in 2 dagen geplaatst door vakkundige meedenkende vaklui. Goede adviezen van verkoper Dimitri Hulshof. Wij zijn heel tevreden over onze aankoop bij Grando.
Jacques
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 juni 2022
We kochten een badkamer die door de heer Justin Jones geïnstalleerd werd. We hebben hem als zeer kundig ervaren met oog voor detail, planning en uitvoering. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor. Een prettig mens waar het goed toeven mee was. We genieten o.a. volop van de heerlijke rainshower, ruime wastafel en prachtige spiegelkast.
Haye & Magda Strikwerda Samson
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 15 mei 2022
Goede ontvangst, tijd voor fasen in ontwerp. (Bijna) alles op tijd en accuraat verwerkt. Mooi en goed werkbaar resultaat.
Vera
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 april 2022
Top bedrijf. Met professionele ervaren medewerkers. Die goed zijn in meedenken en adviseren en het vervolgtraject van levering en plaatsen keuken perfect organiseren. Geeft mij als klant rust en vertrouwen in het verloop van het proces.
M.F.de Nooij
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 1 maart 2022
Wij werden in de vestiging in Hilversum heel vriendelijk en kundig te woord gestaan door de verkoper. Hij nam alle tijd voor ons en dacht goed mee in alles wat wij zouden willen. We kregen een mooie 3D tekening mee naar huis. Het hele proces vanaf eerste afspraak tot oplevering van de keuken hebben wij als zeer positief ervaren. Heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst werkte heel netjes en dacht ook mee met oplossingen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het hele aankoopproces en we zijn heel blij met onze keuken.
A. Schraverus
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 februari 2022
prettige ontvangst, goede informatie en advies, goed meedenken. geen onzinprijs met veel korting maar volgens verwachting prijs aanbod gedaan. zeer goede monteur, die alles erg precies en nauwgezet installeerde.
Ben Schuwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 januari 2022
In één woord wat een geweldig bedrijf van kopen van een keuken tot aan afbreken oude keuken en installeren nieuwe keuken. Zij denken constant mee. Zeker een top aanrader, ze doen zoveel meer. de afwerking is perfect en als je later toch nog iets wilt bij laten zetten is dat totaal geen probleem.
Fam. J. Brunner te Almere
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 januari 2022