Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Ondanks dat we "alleen" apparatuur voor onze keuken wilden hebben, zijn we zeer tevreden over het advies en de uitvoering daarvan.
A Voortman
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 29 januari 2024
Wij hebben allemaal nieuwe keukenfronten gekocht en laten plaatsen en ook een bijpassende tv-kast met nieuwe fronten en ombouw laten vernieuwen. Alles is keurig volgens afspraak verlopen en door een zeer aardige en kundige monteur uitgevoerd.
J. van Kooi
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 06 november 2023
Wij zijn bij Grando terechtgekomen voor een keuken, niet zomaar een keuken, maar een keuken voor de komende 20 jaar. We wilden kwaliteit wat lang zou meegaan en dat is helemaal gelukt! Heel tevreden met de nieuwe keuken. Ons 1e gesprek heeft een nare nasmaak gegeven. Wij voelden ons onder druk gezet om een handtekening te zetten, vermoedelijk omdat de tijd die voor ons was ingepland voorbij was. Er waren nog een paar punten die niet duidelijk waren, maar dat zou volgens de verkoper wel in orde komen tijdens het eindgesprek en het gesprek werd richting de koop geduwd. Het is inderdaad goed gekomen tijdens het eindgesprek, maar de beleving van het 1e gesprek was niet fijn. Als we hadden gekund hadden we afgezien van de koop, maar we hadden al getekend en dat heeft ons een lange tijd veel onzekerheid gegeven of het allemaal wel goed komt. Dit is trouwens ons enige minpunt, het eindgesprek, de levering en de montage was allemaal perfect, netjes en zoals je het zou verwachten. We willen onze monteur nog even extra in het zonnetje zetten, hij was heel professioneel, rustig en heeft elk punt wat hij tegen kwam eerst met ons besproken voordat hij verder ging. Hij heeft zelfs voorstellen gedaan hoe bepaalde punten beter of mooier uitgevoerd konden worden.
Frank en Kirsten Langerak
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 21 september 2023
Duidelijk, flexibel en meedenkend. Perfecte installatie van onze keuken door de monteur.
A van Garderen
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 28 augustus 2023
De verkoopster is erg klantvriendelijk, en meedenkend. De communicatie is wel een verbeterpunt. Wij kregen een verwachtte plaatsingsdatum, maar niet gecommuniceerd over de definitieve plaatsing dag, en ook geen tijdstip hoe laat de monteur zou komen. Erg vervelend.
van den Os
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 05 juni 2023
Mijn badkamer is mijn favoriete plek in het huis geworden. Ben heel tevreden met de hele service van bestellen tot montage. Goede afspraken en top communicatie. Echt een aanrader
Josiane
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 29 mei 2023
Helemaal tevreden, adviseur denkt mee en afspraken komen netjes na. Ik heb geen minpuntjes, de kleine opleverpuntjes worden allemaal keurig opgelost, afspraken worden nageleefd en de monteur levert keurig zijn werk
Fam de Groot
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 24 april 2023
In mijn huurappartement wilde ik graag een andere keuken. In Grando Lelystad ben ik uitstekend geslaagd. Ik kreeg goed advies van Paul Lucas en ik had er vertrouwen in een juiste keuze gemaakt te hebben. Dat vertrouwen is niet beschaamd. Ik ben heel erg blij met deze keuken.
Lida van den Berg
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 23 februari 2023
Toen we kwamen was de showroom nog nieuw. Sommige dingen waren nog niet volledig of niet aangekleed. Maar alles was wel goed en nieuw. Inmiddels hebben we een mooie keuken staan. De monteur hielp nog extra met het plaatsen van plafondspotjes.
Iris Salverius
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 23 januari 2023
In Oktober zijn wij langsgegaan om te kijken voor een nieuwe badkamer, voor ons was dit een nieuwe ervaring omdat dit ook onze eerste nieuwe badkamer is geweest die wij gekocht hebben. Henrik was zeer vriendelijk en aan de hand van onze wensen had hij binnen een paar minuten onze badkamer virtueel samengesteld waarbij ook de prijsverhouding goed lag inclusief montage. De levertijd was ongelofelijk snel dankjewel voor het regelen hiervoor Paul, waar het eigenlijk eind januari ingepland was belden zij dat het mogelijk was om eerder te komen, zo gezegd, zo gedaan. Crum Montage BV heeft de badkamer bij ons in opdracht van Grando geplaatst en dit is top uitgevoerd, duidelijk in communicatie, ontzettend vriendelijk maar ook snel. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden allebei zeer aan bij iedereen.
Daniël Moné
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 december 2022
Prima contact en advies gehad alleen jammer dat er bij de aflevering een paar stomme fouten zijn gemaakt dit had op zeker niet gehoeven echter word dit redelijk snel naar behoren opgelost.
B.Tempelman
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 18 juli 2022
Levering, montage, alles perfect geregeld. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en gaan er, net zoals van onze vorige Grando keuken in ons oude huis, heel veel jaren van genieten!
Coopmans
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 27 juni 2022
We zijn deskundig geholpen en geadviseerd. We hadden al een keuze min of meer gemaakt in het inspiratie boek en zijn verder meer dan goed geholpen. De keuken is inmiddels geplaatst, een kleine onduidelijkheid had bijna grote gevolgen, een telefoontje bracht duidelijkheid en het ziet er naar tevredenheid uit.
Cees
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 december 2021
Mooie keuken van hoge kwaliteit, snelle plaatsingsmogelijkheden en leuke winkel. Aanvulling 8 december 2021: De montage is goed verlopen, zonder problemen.
Irene O
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 07 december 2021
Supertevreden met onze nieuwe keuken. We wisten redelijk goed wat we wilden obv het advies hebben we echt de puntjes op de i kunnen zetten. Na meerdere keukenplaatsingen in het verleden was het een verademing om te werken met Grando Lelystad. 1 contact persoon, betrokkenheid, goede opvolging en houden aan de afspraak.
Maarten
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 22 oktober 2021
Vanaf het eerste bezoek aan Grando Lelystad tot en met het plaatsen van de keuken een zeer positieve ervaring. Er is goed geluisterd naar onze wensen, de communicatie is tijdens het gehele traject prima verlopen en ook het plaatsen zonder problemen. We zijn enorm blij met onze droomkeuken.
Familie Hartsuiker
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 juli 2021
Zeer deskundig personeel die ons zeer heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken, badkamer en vloeren voor onze nieuwe woning. Daarna zijn alle afspraken keurig nagekomen. Tijdens de installatie door een zeer deskundige monteur geholpen met de nodige nuttige adviezen.
Arie van der Meer
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 21 juni 2021
Ben erg prettig geholpen door Irene en Paul met luisterend oor en advies zodat ik de voor mij perfecte keuken heb kunnen creëren. Aanvulling ontvangen 6 mei 2021: Keuken is al geplaatst en 13 mei wordt het afgemaakt en wat verholpen moest worden wordt dan ook gedaan.
M. Konings
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 25 april 2021