Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Ik ben zeer tevreden over Grando Mijdrecht. Sami de verkoper heeft mij alles uitgelegd en is al zijn afspraken nagekomen. Ik ben heeeeel erg blij met mijn badkamer!
Menno Bosma
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 22 mei 2023
Afgelopen zaterdag ben ik naar Grando Keukens in Mijdrecht gegaan, ik was al eerder bij enkele keuken zaken geweest. Daardoor had ik zelf een idee gecreëerd wat er mogelijk was en kon. Aangezien ik zelf niet in de keuken business zit was het ontwerp niet heel origineel. Ik had een afspraak gemaakt met Hassen die op een leuke en niet opdringerige manier meedenkt met het ontwerp en de wensen van de klant in acht neemt. Het initiële ontwerp waarmee ik aankwam werd op mijn eigen verzoek aangepast zodat de keuken een stuk logischer in de ruimte past, met dank aan de ideeën van Hassan. Het was mijn ultieme droomkeuken! En aan iedere droomkeuken hangt ook een prijs. Hassan deed gelijk een scherpe aanbieding, en in the end zijn we eruit gekomen! Ik heb mijn droom keuken kunnen bestellen met alle wensen die ik had voor een hele goede prijs. Ik zou iedereen adviseren om een keer langs te gaan, Hassan is heel vriendelijk en denkt mee met jou wensen! De levering en plaatsing vond plaats volgens de afgesproken tijdslijnen. Er was een kleine beschadiging ontstaan tijdens het installeren. Dit werd keurig opgelost! Al met al ben ik heel blij, de keuken is nog veel mooier geworden dan ik had gehoopt.
Esmee Pierrot
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 19 april 2023
Vorig jaar bij Grando Mijdrecht zowel een keuken als een badkamer gekocht. Later nog de tegels voor de vloer en de wanden van de douche en het toilet. Zie de foto's. Bij de levering was ook hier het landelijke probleem van langere levertijden voor de inductiekookplaat. Door inzet van de medewerkers van Grando was alles compleet toen wij met de installatie begonnen en het eind resultaat is prachtig geworden. Ook de laatste paar kleinigheden zijn vlot en baar tevredenheid opgelost.
B. Klinkhamer
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
Super geholpen door het professionele team! De door ons uitgezochte keuken is volledig naar wens geleverd! Grote complimenten.
Frans Schreurs
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
De adviseur in Mijdrecht had zeker verstand van zaken kwam met hele goede ideeen om de keuken praktische en fraaier te maken. De leveren van de keuken was ook goed en kwamen hun planning na. Maar ook de afspraken die we hadden gemaakt. Het monteren hebben we zelf gedaan. Aan alles was gedacht en voor vragen waren ze goed bereikbaar. Echt top die jongens uit Mijdrecht. Ik zal ze zeker in de toekomst aanraden aan vrienden, collega en familie!
Rene
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 21 november 2022
Heel goed geholpen en goede ideeën voor de opstelling van de keuken. Vriendelijk en goed. Heel blij met het resultaat.
Yvonne van Schaick
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 05 oktober 2021
Deskundige en zeer vriendelijke adviseur Rob heeft ons uitstekend geholpen. Goede ideeën, praktisch en oplossingsgericht. Installatiepartner KSN heeft alles netjes gemonteerd, een paar dingetjes worden opgelost bij de tweede oplevering. Monteurs ook allemaal prima gasten. Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken, het ziet er allemaal super uit.
Erik van Waveren
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 19 april 2021
We zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen door de heer Rob Cohen. Hij denkt met je mee en neemt alle tijd voor je, zodat je met een keuken de deur uitgaat die helemaal naar het zin is. Aanvulling ontvangen 16 april 2021: De keuken is bijna helemaal geïnstalleerd en we zijn er super blij mee.
Theo en Tieneke Egbers
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 april 2021
Without knowing what the kitchen world had for us, me and my partner stepped into Grando Mijdrecht in July. Hassan helped us in designing a beautiful kitchen with a 3D modelling software.He explained everything about kitchens and guided us in the selection with intricate details. We had a very pleasant experience and decided to sign for the kitchen in just 2 weeks time. Even when we shopped around other kitchen shops, the first impression that we got from GRANDO was never compensated.
Jecintha
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 25 november 2020
Bij Grando Mijdrecht heb ik een keuken gekocht. Er werd goed mee gedacht over het ontwerp. De keuken werd volgens afspraak geleverd. Een paar kleine dingen die niet helemaal optimaal waren na plaatsing werden zeer snel daarna verbeterd. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken!
Emmy Doornbos
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 23 november 2020
Geweldige service keuken geleverd en geplaatst precies volgens afspraak het tegenovergestelde van de horror-verhalen die je vaak hoort over de aanschaf van een nieuwe keuken . En bij vragen werd er direct respons gegeven en eventuele actie ondernomen dank je wel daarvoor Rob Ik ben superblij dat Grando Mijdrecht dit jaar nog met de badkamer-afdeling gaat starten aangezien dat ons volgende project van aanpak is.
Isabelle
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 21 juni 2020
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken voor ons appartement, was Grando Mijdrecht ons 1e bezoek. Hier werden wij prettig ontvangen en konden zelfstandig alle mooie opgestelde keukens bekijken. Daarna aan tafel met Rob Cohen, om onze eerste opzet en wensen te bespreken. Na dit bezoek nog enkele andere keukenzaken bezocht. Telkens kwamen wij bij Grando terug. Het vertrouwen, deskundig advies en de prijs/kwaliteit, konden de andere keukenzaken niet evenaren. Zonder twijfel, hebben wij toen hier onze mooie keuken gekocht. Ook de deskundige montage door Serge, verliep vlekkeloos. Wij kunnen dan ook Grando Mijdrecht van harte aanbevelen. Al met al een dikke 10 !
M. Blom
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2020
Goede en prettige informatievoorziening en dienstverlening. Alles goed en volgens afspraak afgerond.
H. Bevelander M.B. Godthelp
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 29 september 2019
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
M. de Jonge
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 13 juli 2019
Wij hebben bij de Grando in Mijdrecht een keuken gekocht. Na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak zijn wij in een opwelling bij de Grando naar binnen gelopen. Wat werden we daar fijn geholpen. We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam alle tijd voor ons en heeft heel goed met ons meegedacht.
Familie van Sligtenhorst
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 20 mei 2019
Wij hebben een prachtige greeploze hoekkeuken met composiet blad en alle apparatuur bij Grando in Mijdrecht aangeschaft. Omdat wij de keuken zelf wilde installeren hadden wij veel vragen. Niets was verkoper Rob Cohen te veel om iedere aanpassing en wens uitvoerig met ons te bespreken en opnieuw in te tekenen. Ook probleempjes tijdens de levering werden snel en soepel door Rob Cohen opgepakt en opgelost. Wij willen Grando Mijdrecht zeker aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
Fam. Mannes
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 26 april 2019
Alleen maar lof niets op aan te merken uiteindelijke resultaat een mooie opgestelde keuken waar heel veel geduld en aandacht aan is besteed. Klein akkefietje werd direct opgelost. Prima service
Mur
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 30 december 2018
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Boudewijn Heineman
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Feedback Company - 12 december 2018