Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Onlangs keukenrenovatie via Grando geregeld. Prima service van Teun. Wel een paar dingetjes niet meteen goed geleverd maar dit wordt netjes opgelost. Corné heeft het zeer secuur gemonteerd. Bedankt.
Marcel
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 06 februari 2024
Uitermate vriendelijk geholpen, goede kwaliteit, duidelijke uitleg, fijn advies, hoede bouwtekeningen meegekregen, incl 3D tekeningen in kleur. Alles dankzij Teun en Sterre!
Alex en Carine
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 06 december 2023
Goed geholpen. Prachtige keuken. Zeer tevreden.
A-M
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 04 december 2023
Een niet opdringerige verkoper en 1 met verstand van zaken en die meedenkend was met onze wensen. Perfecte levering.
Kusters
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 02 oktober 2023
Volledige keuken en plaatsing. Top communicatie zowel levering als werkzaamheden.
Koster R
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 26 juni 2023
Super goed geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Paul van Grando Son heeft goed geluisterd naar onze wensen en wat wij graag in de keuken wilde hebben. Goede afhandeling van de aflevering en overal goed van op de hoogte gehouden.
Nicky Santegoets
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 28 maart 2023
Goed geholpen en zeer aardige verkoper plus ook een snelle levering. Meerdere keuken zaken bezocht, maar deze vonden wij de beste.
Van Gastel
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 20 februari 2023
Wij hebben het hele traject van de aanschaf van onze keuken als zeer plezierig ervaren. Zeer vriendelijk, zeker niet opdringerig advies ontvangen. Nadat de order rond was nog zonder probleem enkele wijzigingen aangebracht. Levering en montage precies volgens afspraak en door een bedreven accurate monteur. Er zijn nog een paar kleine nazorgpuntjes maar vertrouwen volledig op perfecte afwerking.
Ben van Litsenburg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 23 januari 2023
Wij zijn zeer tevreden. Alles is geheel volgens plan verlopen. Het team was zeer vakkundig en accuraat. Na de werkzaamheden werd ook alle rommel netjes opgeruimd.
R. Herman
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 06 januari 2023
Wij hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. Het was top; van aankoop t/m plaatsing en service alles perfect geregeld en verlopen. Wij zijn super tevreden met onze keuken.
Erik & Diana van den Tillaart
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 07 december 2022
Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
Lilyan Maas
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 november 2022
In deze Grando vestiging komen kennis en klantvriendelijkheid bij elkaar. We zijn prima geholpen en de levering en montage zijn prima volgens afspraak en met zorg gemonteerd. Aanrader!
Conny Bens
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 14 november 2022
We zijn goed geadviseerd bij de keuzes maken bij de aankoop van onze badkamers. En de montage is zeer netjes en deskundig geregeld door Stephan en Lois. Super fijn verlopen allemaal.
D. Maes
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 17 februari 2022
Zeer nette zaak met vriendelijke deskundige medewerkers die meedenken. Perfect behandeld, en de levering en installatie van het materiaal is erg vakkundig verlopen. Komen de afspraken zeer goed na.
L. Meijberg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 15 februari 2022
Mijn ervaring met Grando Keukens is heel geweldig. Nou moet ik eerlijkheidshalve ook vertellen dat het behoorlijk lang geleden was dat ik een nieuwe keuken aan heb geschaft, dus mijn verwachtingen waren er wel, maar niet echt gestoeld. Maar alles heeft mij veel inzicht gegeven dat deze vakkundigheid van jullie, boven alle verwachtingen was. Ik heb hier veel van geleerd, nooit geweten dat alles tot in detail is voorbereid. Tot het leveren van alle onderdelen van de keuken, dat was in volorde van de werkwijze van de keukenzetters. Het was ook reuze gezellig, klantvriendeliljk en bij weggaan (dagelijks) keurig achterlatend. Kortom, mijn PETJE af.
Bep Baars
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 10 januari 2022
Ondanks lastige Corona tijd zijn we prima geholpen, zowel tijdens Zoomcontacten als bij bezoeken van de showroom. We zijn 100% tevreden!
Edith en Jan Knollema
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 03 januari 2022
Bij een nieuw appartement hoort een nieuwe keuken. Niet moeilijk om voor Grando te kiezen. Onze 4e keuken van hun. Veel keus, ze luisteren naar wat je wilt en geven advies. Levering, montage en oplevering allemaal top verlopen. Dankbaar en blij!!
Riet vd Berg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 december 2021
Bij Grando in Son heb ik samen met de keukenadviseur een keuken gekocht waar ik zeer tevreden over ben. De keukenadviseur heeft rekening gehouden met mijn wensen en hierbij geadviseerd.
Leonie
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 06 december 2021