Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Zeer goed geholpen met keuze van kasten en blad. Perfect geïnstalleerd. Afspraken levering en plaatsen goed nagekomen. Zou Grando zeker aanbevelen.
G.J. Lammers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 maart 2024
4 jaar geleden een keuken bij Grando Tilburg gekocht. Nu filter van kookplaatafzuiging moeten vervangen. De prijs bleek flink gestegen tov de prijs in 2020.Uit coulance en service kregen wij nu een zeer fikse korting op de huidig gangbare prijs. Fantastisch. Zo hoort service te zijn. Klasse!
frank meertens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 05 maart 2024
Wij hebben een keuken gekocht, in laten meten en alles past perfect en een heel mooi eindresultaat. Super vriendelijk geholpen. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Silvy
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 29 februari 2024
Super geholpen door de adviseur Herman. Denkt met je mee waar mogelijk. De plaatsing vd badkamer is door een topteam gedaan. We zijn ontzettend blij en tevreden.
Miriam Kleemans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 26 februari 2024
Als je echt onbezorgd op zoek bent naar een nieuwe keuken kan ik dit adres aanraden. Alles helder en duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. Komen thuis kijken/inmeten en laten hier hun ervaring spreken met aanvullende mogelijkheden. Resultaat: Grando mag ook nu mijn badkamer komen vernieuwen.
Johan de Beer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 19 februari 2024
Wij zijn zeer blij en tevreden met onze nieuwe keuken! Heel fijn geadviseerd bij de aankoop en alles precies volgens afspraak geleverd! Ook het meerwerk en de plaatsing door Spijkers montage verliep zonder problemen: heel netjes en vakkundig! Zelfs het verpakkingsmateriaal werd opgehaald!
Familie Van der Werk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 09 februari 2024
Aanschaf van een keuken, we zijn goed geholpen; het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en weet waar erover gepraat wordt, er wordt echt met je meegedacht! Voordat we onze keuken in bestelling hebben gezet, heb ik wel 3 maal gebeld, dat ik toch iets aangepast wilde hebben. Geen probleem, dat werd meteen geregeld. De montage was ook zeker goed gegaan, goede en nette monteurs. Tijdens het monteren waren er een paar kleine onderdelen niet, dit werd meteen doorgegeven en bijbesteld. Later nog wat schade ontdekt, ook hier werd niet moeilijk over gedaan, en wordt netjes vervangen! Later nog terug gegaan voor een achterwand en een plint voor de kast (plafond) Wederom super vriendelijk en netjes geholpen. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan! Ik zou hier zo weer naar toe gaan ;-)
C. Kolen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 02 februari 2024
Mooie keuken geleverd. Wij zijn vriendelijk geholpen in de winkel. Werd ruim de tijd genomen en meegedacht voor de nieuwe indeling van de keuken. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Marsha
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 januari 2024
Goed geïnformeerd en geholpen in de keuze van de badkamer. Uitwerking is zeer vakkundig gebeurt en wij zijn erg blij met het resultaat.
Tulfer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 januari 2024
Super positieve ervaring en een prachtige keuken! Wij moesten op zeer korte termijn een nieuwe keuken en vloer hebben, de planning was eigenlijk niet realistisch en al van meerdere keukenzaken een nee te horen gekregen. Maar Dave Tierie van Grando Tilburg dacht in oplossingen, tekende een prachtige keuken voor ons uit en is al zijn beloftes nagekomen. Dave is een echte vakman die gehakt maakte van eerdere ontwerpen van concurrenten die in hindsight helemaal niet logisch waren. Thanks Dave, je bent een topper en dankzij jou zijn wij nu helemaal happy met onze woning!
Justin en Jessica
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 07 januari 2024
Wij waren op zoek naar een bedrijf dat de vervanging van ons aanrechtblad kon verzorgen, omdat we wilde omschakelen van gas naar inductie en vervanging van de oude Quooker. We hadden geen ervaring met Grando maar Dave bleek zeer behulpzaam en heeft ons zeer professioneel van adviezen voorzien. Hij kreeg al snel ons vertrouwen. De plaatsing is naar volle tevredenheid uitgevoerd waarmee onze keuken een prachtige upgrade heeft gekregen. Het omzetten van een kraan van de keuken naar de bijkeuken werd ook nog even verzorgd. En een aluminium bodemplaat werd gratis geleverd. Al met al een topervaring van A tot Z.
Pierre Boegheim
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 07 december 2023
Top service, de keuken is prachtig geworden. Naleveren, meedenken, het ontwerp en de prijs waren top. Met meerdere keukenzaken te maken gehad (dit is de 3e keuken die we gezet hebben) en ik hou het voortaan bij Grando. Goed gevoel van begin tot eind.
Koen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 29 november 2023
We kwamen voor een badkamer kijken en hebben uiteindelijk een badkamer en keuken uitgezocht. Daarbij zijn we heel fijn geholpen door Herman. Tevens hebben de aannemers goed werk afgeleverd. We zouden zeker weer naar Grando Tilburg gaan als we een keuken of badkamer nodig hebben.
Marco
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 27 november 2023
Ook wij hebben onze keuken bij Grando keukens gekocht. We werden vriendelijk geholpen en ze namen de tijd voor ons. Wij wisten al redelijk goed wat we wilden. Maar toch kwamen ze ideeën. Waarvan we er enkele hebben overgenomen. En we zijn blij met het resultaat en kunnen nu genieten van de keuken.
Smolders
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 oktober 2023
Wij hebben bij Grando Keukens een nieuwe keuken gekocht. Het gesprek over het ontwerp van de keuken met het personeel werd als zeer prettig ervaren. Er werden genoeg ideeën voorgesteld en er was kennis van het vak. De communicatie tussendoor was goed en voor vragen werden we vaak dezelfde werkdag nog benaderd. De levering en montage verliep goed waarbij tijdens de montage werd overlegd over er kleine aanpassingen gedaan mochten worden. Bij ons was dat de la die tegen het sifon aankwam en ons werd verteld wat zij daarvoor moesten doen en wat de mogelijkheden waren. Bij ons was de afdekplaat onjuist geleverd in maat, maar deze werd direct in overleg opnieuw besteld en op tijd naar ons gecommuniceerd wanneer deze weer geleverd werd.
Bob Coppens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 06 oktober 2023
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden. Ik ben goed geholpen door Dave maar ook door de andere collega's. Dave had goede ideeën en voelde goed aan wat ik wel en niet wilde. Ik heb regelmatig de stalen opgehaald en dat was nooit een probleem.
Karin Tuerlings
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 28 september 2023
Deze week is de nieuwe keuken geplaatst. Het resultaat is prachtig. Niet alleen is het materiaal heel mooi, ook de afstemming en communicatie waren uitstekend. En bijna het allerbelangrijkste; de montage is werkelijk vakwerk.
Carin van Voorst
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 28 september 2023
Keuken inclusief Siemens apparatuur. Goed meegedacht over ontwerp. Klantvriendelijk. Mooie materialen. Goede prijs verhouding.
Mirjam
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 20 september 2023