Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Prachtige showroom en Ivo is een fijne gastheer die ruim de tijd voor je neemt. Alles ging prima op afspraak en de planning verliep prima. Medewerkers zijn deskundig en eventuele problemen werden soepel en snel opgelost. Wij zouden Grando Uden zeker aanraden
Lia Joustra
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 24 december 2023
Ik ben uitermate tevreden over Grando Keukens Uden. Ontvangst in showroom was goed evenals de hulp bij de keuzes die gemaakt moest worden.
Rene
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 05 december 2023
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. We zijn dik tevreden met de informatie adviezen en uitleg wat er allemaal mogelijk is. Zowel de samenstelling van de keuken en het zetten van de keuken is erg professioneel en goed uitgevoerd. Kort voor de definitieve bestelling is alles nog een keer na gelopen met ons en kon er ook nog evt. veranderingen plaatsvinden. Alles ging in goed overleg. Wij zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en vakbekwaamheid van de installateurs en de verkoopster.
Fam Bode
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 01 december 2023
Super geholpen door liesje. Denkt goed mee is heel vriendelijk en geduldig. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de monteurs ook 10 punten.
Karin van berloo
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 november 2023
Na heel lang wikken en wegen hebben we ervoor gekozen om onze keuken te verplaatsen van de voorzijde naar de achterzijde van het huis. Door zeer professionele en vriendelijke begeleiding vanuit Grando tijdens het gehele proces van ontwerp tot plaatsing hebben wij nu onze droomkeuken gerealiseerd. Alles verliep volgens planning en afspraak en de communicatie was top. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!
Janneke
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 november 2023
Samen met mijn dochter een keuken gekocht voor haar appartement in Amsterdam. Uiterst kundig en enthousiast heeft Grando Uden een opzetje gemaakt en met deze betaalbare keuken is het appartement gewoonweg opgepimt! De montage was vliegensvlug gedaan en mijn dochter geniet nu elke dag van haar keuken!
Richard
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 23 oktober 2023
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando van der Wijst Uden. Super goed geholpen door Pascal. Goed geluisterd naar onze ideeën en wensen en deze in een mooie 3D tekening gezet. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Mooie gezellige winkel, waar je goed geholpen wordt door deskundige mensen.
Heidi van Doorn
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 september 2023
De keuze bij Grando is heel goed, van duur tot minder duur. Vriendelijke ervaren mensen en ook een zeer goede keuze uit kleuren, materialen en bladen.
Vera
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 25 september 2023
Ze nemen de tijd, luisteren goed, denken mee, komen afspraken na.
Trees van den berg
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 24 juli 2023
Klantvriendelijk, inspirerend, creatief. Duidelijke uitleg, super nauwkeurige monteurs.
Anja Snijders
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 16 juli 2023
L-Keuken gekocht, inclusief Bora Inductie Pure, Quooker en Siemens apparatuur (stoomoven, combi-oven, vaatwasser en koel-, vriescombinatie. Geweldig geholpen. Plaatsing ook prima verlopen, ondanks wat kleinigheidjes die later, nabestelling, vakkundig zijn opgelost! Van begin tot eind een goede ervaring. Vanaf de eerste stap over de drempel hadden we meteen zoiets 'van dit wordt het'. Bedankt!
Tanja & Wil Vanetie
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 05 juni 2023
Vriendelijk ontvangen door Marjolein, heeft een prachtige keuken ontworpen. Ivo van der Wijst heeft de rest super geregeld.
Annemarie Wijdeven
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 29 april 2023
Erg blij met de nieuwe keuken. Er werd er goed geluisterd naar onze wensen. Perfect afgeleverd en de service was uitstekend. Tip: maak op zaterdag je afspraak zodat je kunt proeven van de gerechtjes die dan live gemaakt worden.
Rogier Zeebregts
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 27 februari 2023
Geweldig team, duidelijke informatie en adviezen verstrekt. Alles geheel volgens planning geleverd en geïnstalleerd. Over een product wat niet op tijd geleverd kon worden, werden wij tijdig geïnformeerd. Tijdens het plaatsen van de keuken, was een kleine aanpassing nodig, maar werd eerst met ons overlegd en geadviseerd, vaklui die het kwamen plaatsen. Kortom tevreden over Grando Keukens & Bad.
J. van Dooren
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 26 februari 2023
Er wordt meegedacht en suggesties gegeven. Er zijn veel mogelijkheden.
Ingrid
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 16 februari 2023
Heel blij met onze mooie keuken. Heel netjes geplaatst door een vakman.
Van Dooren
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 februari 2023
Het team van Grando Uden heeft ervoor gezorgd dat een wens is uitgekomen. Vanaf het moment dat ik de showroom ben binnengewandeld totdat de laatste puntje op de i zijn gezet door de monteur die aan mij werd gekoppeld, kan ik alleen maar zeggen dat ik veel geluk heb gehad met dit team. Een goed advies over de inrichting van de keuken, de kleuren en de apparatuur. Gedurende het hele proces ben ik super goed en met veel geduld geadviseerd. De monteur heeft alles met enorm veel precisie en vakkundigheid gemonteerd. Ook is alles volgens de planning zoals besproken besteld, geleverd en geplaatst. Bedankt voor alles!
Mascha Lamers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 januari 2023
Zeer mooie keuken, goed advies. Grote keuze. snel en op tijd geleverd. Complimenten.
Harald Stempher
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 december 2022