Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

In 1e instantie sprak de adequate en prompte advisering mij zeer aan, zo ook het vervolgtraject van aflevering en montage.
Geert Wolvers
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 04 maart 2024
Gezien onze ervaringen 30 jaar geleden, wederom naar Grando Wormerveer. Maar nu geadviseerd door Ruud en zijn rechterhand Maurice. Naar alle tevredenheid. Super blij met het resultaat. Echt een aanrader om naar deze zaak te gaan. Ook over het plaatsen van de keuken zeer tevreden.
Fam Kornet
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 26 februari 2024
Super blij met onze droom keuken! Goed geholpen door Ruud van Grando Wormerveer. Alles is goed verlopen met de levertijd. Klein probleempje gehad met het afzuigsysteem maar netjes opgelost. Ruud dacht met ons mee. Blij met onze keuze en hoe alles naar elkaar toe is gekomen in ons paleisje! Keuken is geplaatst door Leon. Erg fijne ervaring gehad. Zijn zoon hielp een middagje mee waardoor ze erg snel gingen! Bedankt mannen.
Bron
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 12 december 2023
Voor onze nieuwe keuken naar Grando Wormerveer gegaan. Een aanrader. Goed geholpen, denken met je mee, veel keukens als inspiratiebron en vriendelijke verkoper. Top!
Martin
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 25 september 2023
Wederom een prachtige keuken gekocht bij Grando Wormerveer. Ruud (eigenaar) denkt altijd heel erg met je mee over de mogelijkheden en heeft echt heel erg zijn best gedaan om onze nieuwe keuken alsnog in de vakantieperiode te kunnen laten plaatsen.
Simone Hayes
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 28 augustus 2023
Prima gesprek met ondernemer en verkoper. Goed geluisterd naar wensen en gezocht naar praktische oplossingen. De levering was perfect en zeker op tijd. Dikke pluim voor Grando Wormerveer. Met vriendelijke groet Hans en Helga
Hans rijnders
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 04 juni 2023
We zijn zeer klantvriendelijk geholpen door de verkoper. We hadden zelf al een redelijk goed beeld hoe we de opstelling wilde hebben en welke apparatuur er gewenst was. De kleurstelling was voor ons nog even zoeken, maar de verkoper gaaf hierin goed advies en suggesties. Er werd direct na de keuze een computertekening gemaakt, zodat we ook een goede impressie kregen van het eindresultaat. En we moeten zeggen dat de opstelling er in het echt ook prachtig uit ziet en voldoet aan de wensen. De levering en plaatsing ging ook sneller dan verwacht. Planning ging in goed overleg en technische vragen i.v.m. voorbereiding zijn goed beantwoord. Tot zover zeer tevreden en blij dat we een prachtige keuken hebben.
Marcel & Anita
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 09 mei 2023
Ruud en Jeroen Hoek zijn echte vakmensen en enorm service gericht. Het is pas goed als het goed is :) Ze luisteren goed en leggen de (on)mogelijkheden goed uit zodat je bewuste keuzes kan maken. Voor mij hebben ze al twee maal een keuken ontworpen en geplaatst. Beide keukens hebben een prachtig ontwerp met (niet onbelangrijk) een kostenplaatje binnen het budget. Ook de mensen die komen plaatsen, denken mee, geven tijdens de voorbereidingen (slopen, plaatsen plafond, stukwerk, etc.) goed advies en gaan flexibel om met hun planning om alles zo snel mogelijk en netjes op te leveren. Top gedaan en dank jullie wel!
Bart van Knijff
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 14 februari 2023
Tijdens ons eerste gesprek met Jeroen Hoek een zeer goed gevoel gekregen om onze keuken hier te bestellen. Na diverse tekeningen en wijzigingen onze keuken besteld. Jeroen heeft tijdens het gehele traject van bestellen levering en plaatsing ( keuken heb ik zelf geplaatst) van de keuken zijn expertise met ons gedeeld. Zeer tevreden met het eindresultaat
Frank de Blok
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 09 februari 2023
Goed geïnformeerd en geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken is naar volle tevredenheid gebeurd.
Hans Meeuwsen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 16 december 2022
Door onze prima ervaringen bij de aankoop van een keuken in 2008 zijn wij met goede verwachtingen terug gegaan naar Grando in Wormerveer. Gelukkig was ook Ruud nog steeds de geweldige verkoper. Door verhuizing moesten we zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer aanschaffen. Alles speelde zich nog af in coronatijd met gesloten winkels. Vandaar dat de eerste contacten telefonisch plaats vonden. Ik moet zeggen dat met name Ruud zich werkelijk fantastisch heeft ingezet om ons te helpen de goede keuzes te maken en veel praktische tips heeft gegeven. Dat wil zeggen rekening houdend met onze leeftijd en met onze portemonnee. Kortom we hebben niets dan lof over de wijze waarop we zijn behandeld en de snelle manier waarop installatie van keuken en badkamer plaats vonden.
Hetty en Frans Dijkstra
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 20 mei 2022
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Wormerveer bij Ruud Hoek goede verkoper heeft geduld en laat allerlei mogelijkheden zien zodat wij een goed gevoel kregen en een prachtige keuken daar hebben gekocht ook de plaatsing van de keuken super vakmensen wij zijn zeer te blij met onze nieuwe keuken en kan iedereen aanbevelen om naar Grando in Wormerveer te gaan voor een keuken of badkamer
Joke
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 03 april 2022
Grando wormerveer een keuken gekocht ongeveer 12 jaar geleden na wat problemen met onze wasbak naar grando wormerveer gegaan en werden door Ruud Hoek geholpen ons probleem voorgelegd en na nog geen week gebeld dat onze bestelling was gearriveerd geen kosten en super vriendelijk en professioneel geholpen. Grando en Ruud Wormerveer ga zo door TOP
Theo Verharen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Feedback Company - 26 maart 2022
Onze keuken uitgezocht bij Grando Wormerveer. We liepen er eigenlijk zomaar binnen, alvast even kijken. Maar al gauw zagen we iets naar ons zin en Jeroen ging aan de slag. Net zolang totdat we helemaal tevreden waren over de indeling, de apparatuur, de kleur en wat er verder allemaal bij komt kijken. De keuken werd op tijd afgeleverd en geplaatst, alles prima voor elkaar. Een aanrader dus !
Ruud Vollenga
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 14 februari 2022
Wij zijn erg blij met onze bij Grando gekochte keuken. Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en meegedacht over de indeling/opstelling. Door Ruud is mooi ontwerp gemaakt. De levering van de keuken kon snel geregeld worden en de montage door Dave en Hans verliep vlot en vakkundig.
Petra
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 14 februari 2022
Goede service en ook niet tevreden met 99 procent! Jeroen is super aardig en erg vakkundig.
Fam van Heiningen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 06 december 2021
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Ook het plaatsen (inclusief verbouwing) ging vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden hier heen te gaan.
Ronald Sluijs
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 november 2021
Ruud hoek leuke en aardige verkoper, waren wel wat dingetjes maar heeft dit prima opgepakt. We zijn erg blij met onze keuken.
Tom Lindhout
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 oktober 2021