Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Ik wist heel lang niet wat ik wilde. Roy van Grando Zaandam bleef heel geduldig alle opties uitwerken in de mooie showroom met lekkere koffie erbij. Montage door professionele monteur ging razendsnel. Het resultaat is super mooi en functioneel met de modernste apparatuur en zelfs 'complimentary' wasmanden voor in de nieuwe laundry erbij. Nu genieten van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Heel erg bedankt iedereen van Team Grando Zaandam.
Anna Goedhart
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 mei 2024
Badkamer gekocht bij grando zaandam, mooie producten, alles naar wens, en alles prachtig geïnstalleerd door firma okman.
Rob ettema
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 21 mei 2024
Wij kunnen Grando iedereen aanbevelen. We hebben een prachtige keuken gekocht en we zijn heel blij met het eindresultaat. Communicatie en afhandeling van evt. problemen is heel goed. BV door inschattingsfout van ons paste de onderplint niet perfect. Ook vonden we de achterwand toch niet mooi. Dit is heel goed opgelost en door een paar vriendelijke vakmensen herstelt.
Fam de Vries
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 02 mei 2024
Wij zijn in Zaandam geholpen door Roy. Hij heeft ons enorm goed geadviseerd qua materialen en afmetingen. Daarnaast kon hij goed aangeven waar we de apparatuur het beste konden plaatsen. Wij zijn echt enorm blij met het resultaat!
Bas Sollie
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 april 2024
Prachtige keuken afgenomen bij Roy en Sander. Werkt prettig samen en wat een plaatje is het geworden.
M.
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 maart 2024
Vorig jaar de keuken uitgezocht bij Grando in Zaandam. Grando Zaandam was wat bij andere niet kon wel de adviseur die ons begreep. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over onze keuken. Er waren wel wat obstakels maar dat lag meer aan de fabrikant van de uitgekozen kookplaat met oven. Dit is overigens door Grando zo goed als het in hun macht lag verholpen. Grando Zaandam steekt echt met kop en schouder uit boven de rest van keukencentrums in Zaandam.
Reno Dijk
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 februari 2024
Ik heb heel prettige gesprekken gehad om tot een ontwerp te komen. Omdat de situatie na een verbouwing heel anders zou worden was het proces nog best ingewikkeld. Maar met 3d kreeg ik een goed beeld. Het heeft allemaal langer geduurd dan verwacht maar de hele periode ben ik steeds goed geholpen. Het opmeten ging in drie keer omdat het ook na stucen nog eens werd gecontroleerd . Heel zorgvuldig alles. En ook na het plaatsen wordt er geweldige service verleend. Ben heel blij met de begeleiding en de prachtige keuken. Veel complimenten over gehad!
Ankie Veldhuis
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 januari 2024
Bij het eerste bezoek aan de winkel in Zaandam werden wij goed geïnformeerd, door een dame waarvan ik de naam ben vergeten. Zij dacht met mee, gaf tips op basis van persoonlijke ervaring en won ook informatie in bij haar collega's. Met haar hebben wij ook de offerte opgemaakt. De vervolgafspraak met Melis was een mooie aanvulling op de totaalervaring. Hier keken we nog voor een laatste keer naar het wensenlijstje, hebben wij nog kleine aanpassingen kunnen maken en werden de puntjes op de i gezet. Wat ik alleen mistte was een bevestiging van wanneer de betaling binnen was gekomen bij Grando. Het gaat tenslotte om grote bedragen en ik moest de bezorger nog bewijzen dat ik al had betaald middels een bankafschrift. Voor hetzelfde geld had ik dit niet aan kunnen tonen. Verbeterpuntje. Al met al een goede ervaring. Mocht ik in de toekomst nogmaals een nieuwe keuken nodig hebben en/of badkamer, sla ik een bezoek aan de Grando zeker niet over.
Casper Kooman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 30 november 2023
Heel blij zijn wij met de door de geleverde en geplaatste keuken. Nadat wij eerder bij Grando Zaandam een badkamer hadden gekocht zijn wij eind vorige jaar terug gekomen voor een keuken. Wat bleek ook nu waren wij verbaasd over de service en kwaliteit welke Grando Zaandam levert. Wat ons het meest opviel is dat, ook als er betaald is, Grando Zaandam de service hoog in het vaandel heeft staan. Wij komen dan ook in de toekomst bij hen terug als wij een nieuwe badkamer of keuken nodig hebben.
Stefan de Gooijer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 november 2023
Grando keukens is een absolute aanrader. Wij zijn heel kritisch en hebben na aankoop, een aantal keer het ontwerp aangepast. Met de hulp en geduld van Melis Jan ging dit zeer goed. De keuken is nu precies zo geworden als we voor ogen hadden. Montage werd door zeer kundige en professionele heren Danny en Daan geïnstalleerd. Wij zijn echt super tevreden. Complimenten voor het hele team van Grando Keukens en nogmaals bedankt!
Ayata
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 22 november 2023
Super geholpen door Nick, mooi plan gemaakt met al mijn wensen. Keuken geleverd zoals afgesproken, op een paar kleine zaken na die prima worden opgelost een zeer tevreden klant.
Oostrum
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 03 november 2023
Vorig jaar op zoek gegaan naar een keuken voor na een verbouwing. Ik ben zeer prettig geholpen en er werd alle tijd genomen voor een goed ontwerp. Ook daarna weer voor de laatste aanpassingen. De verbouwing liet lang op zich wachten, maar het contact bleef prettig en we hielden elkaar op de hoogte. Grando heeft zorgvuldig gewerkt en is altijd heel klantvriendelijk geweest, al was het lang onduidelijk wanneer er kon worden gestart met de bestelling. De plaatsing ging ook prima en de keuken is echt prachtig geworden. Al veel complimenten gehad! Ik ben heel blij met de hele gang van zaken en de geweldige service.
A. Veldhuis
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 oktober 2023
Ivm een verbouwing waren we op zoek naar een nieuwe keuken en zijn bij diverse keukenzaken geweest. Bij Grando Zaandam werden we geholpen door Sander die voor ons een hele mooie tekening heeft gemaakt op basis van een aantal voorbeelden. Tijdens de verbouwing was er het e.e.a gewijzigd in de constructie waardoor de originele tekening niet maar paste. Door Sander is er toen een aantal nieuwe tekeningen gemaakt waar uiteindelijk een super mooi keuken uit is gekomen met al onze wensen. Ook de mannen van de installatie waren vriendelijk en hebben zeer mooi werk afgeleverd. Wij zijn super blij met het eindresultaat.
Paul.B
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 juli 2023
Allereerst wil ik graag iedereen bedanken die heeft geholpen dit te verwezenlijken. Het is precies de keuken die wij altijd gewild hebben. Vanaf het begin is de begeleiding om hiertoe te komen zeer soepel verlopen en met veel vakkennis tot stand gekomen. Ook alle afspraken zijn exact nagekomen en de planning klopte precies. Hiervoor hartelijk dank.
Ron Wiechels
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 juli 2023
Dankzij Nick van team Grando Zaandam zijn wij erg blij met onze nieuwe keuken en gaan er dan ook echt van genieten!
Kruijt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 juli 2023
Goede begeleiding bij keuze en aankoop. Zeer degelijke doorloop van de aankoop t.o.v. inmeting, in overleg zaken aangepast. Verwijderen oude keuken en plaatsen nieuwe goed, netjes en door vriendelijke mensen gedaan.
Carla
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 08 juni 2023
Wij werden enorm goed geholpen door Roy. De dingen waar wij tegen aanliepen met andere keukenleveranciers, was bij Grando geen probleem. En het resultaat was verbluffend, alle verwachtingen waar gemaakt! Wij hebben een heerlijk leef keuken met dank aan Grando en Roy!
Danny Abels
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 mei 2023
Verkoop in de winkel, levering aan huis en montage van onze prachtige keuken helemaal top verlopen. Dikke vette 5 sterren voor het TopTeam van Zaandam en Purmerend.
C. Herraez Gallego
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 07 april 2023