Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Na lang wachten en geduld. De keuken eindelijk klaar. Er waren wat probleempjes geweest bij de installatie, maar zoals vanaf het begin aan beloofd door Grando Zaandam alles piek fijn in orde gemaakt.
Harald
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 maart 2023
Wij hebben een grote keuken met kookeiland en bartafel gekocht bij Grando. Erg fijn om de opties allereerst te bekijken en ontwerpen zelf met de 3d keukentool op hun website. De afspraken erna waren ook vakkundig met de verkoopster Wendy van grando waarbij we dieper ingingen op de materialen en ontwerpen. Hierin zijn wij zeer vakkundig geadviseerd/geinspireerd en hebben we ons ontwerp meerdere keren aangepast. Dit was geen probleem voor de verkoopster en wat zijn we blij met het eindresultaat. Ook de montage verliep kundig en er werd gedurende het traject contact met me onderhouden over de kleinste afwerkingen en leveringsdata wat ik erg kon waarderen. Al in al ging onze verbouwing niet heel soepel. Een absoluut lichtpuntje hierin was grando + team en kan hun daarom ook zeker aanraden.
Bas Bijl
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 30 januari 2023
Keuken. Erg blij met de totaliteit van het proces van begin tot eind.
Mario
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 03 januari 2023
Fijn contact. Oplossingsgericht. We zijn tevreden met het eindresultaat en hopen daar nog lang van te kunnen genieten. We hadden helaas een probleem met de onderaannemer en Grando heeft dat meteen opgelost met nieuwe mensen en alles gemaakt zoals we het gewenst hadden, achteraf fijn dat we met zo een stevige partner hebben gewerkt die zoiets meteen kan aanpakken.
Maarten en Carola Versteeg
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 09 december 2022
Wij hebben een volledige badkamerinrichting besteld. Het proces, de communicatie en adviezen waren prettig en concreet. De betrokken medewerkers waren uiterst behulpzaam en dachten goed mee. Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden. We hebben de volgende verbeterpunten om de ervaring nog beter te maken: - transparantie prijzen van diverse materialen, nu was er een "lumb sump" factuur. We begrijpen dat dit risico inhoudt, dat klanten gaan shoppen, maar het zou wel prettig zijn om dit inzicht te krijgen. - kwaliteit van afleveren. Er werden duidelijke tijden afgesproken, echter, met de huidige vertragingen in de bouwmarkt, zou er wat flexibeler met leveringsvoorwaarden en planning kunnen worden omgegaan. Ook was de verpakking soms wat kwetsbaar, waardoor schade is ontstaan. Overigens wel netjes opgelost. - assortiment; niet alles was leverbaar. Het was fijn geweest als er ook buiten het eigen Grando assortiment gezocht was naar alternatieven.
Fam Brenninkmeijer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 03 november 2022
Hele fijne ervaring bij aankoop en installatie van onze Grando Keuken met Siemens en Quooker apparatuur. Design: Bijzonder, mooi en praktisch en super meegedacht over functionaliteit (rolstoel vriendelijk). Verkoop: Dit was deskundig met goede en eerlijke adviezen, vriendelijk, deskundig en meedenkend. Klantteam: vriendelijke communicatie per email en telefonisch. Installatieteams: professioneel, netjes, vriendelijk, op tijd, echte vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
Kiran
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 oktober 2022
Wij zijn goed en vakkundig terzijde gestaan in het aanschaf proces van onze keuken. De medewerkers zijn enthousiast en vakkundig en komen met goede voorstellen. Ook de planning en de uiteindelijke montage verliepen goed en op tijd.
Elly Bak
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 oktober 2022
Aankoopproces verliep bijzonder prettig. Roy onze adviseur inventariseerde en adviseerde op een bijzonder prettige manier. Kwaliteit en prijs was vervolgens uitstekend, zo ook de after sales service (zeer gewaardeerd). Grando Zaandam is een bijzonder professionele zaak! Dank voor jullie inzet
Menno Boersma
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 10 oktober 2022
We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
Ingrid & Bertus Pannekoek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 08 september 2022
We zijn goed geholpen, ook tijdens de lockdowns. De prijs was fixed, geen meerwerk gehad. Het ontwerp is goed besproken. Al met al in 6 maanden tijd klaar voor een kleine nieuwe badkamer.
Laura Voogt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Van begin tot eind keurig geregeld. Aardige mensen van verkoper tot monteur!
Noordzij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2022
Nieuwe badkamer gekocht. De hulp bij het uitzoeken en samenstellen was prettig. Goed meegedacht hoe de indeling moest worden. De plaatsing ging naar tevredenheid, alle vragen werden duidelijke uitgelegd en met alle geduld beantwoord. Het eind resultaat is geweldig.
T. Snijder
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 03 juni 2022
Wij hebben een complete renovatie van de badkamer laten uitvoeren door Grando, dit is zeer goed verlopen zowel de uitvoering als de bestellingen. Ondanks dat er een gedetailleerde tekening van de badkamer was gemaakt blijkt in de praktijk in overleg met de aannemer gemakkelijk aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. De aannemer werkt netjes en heeft zijn spullen op orde. Dit alles binnen afgesproken levertijd.
Els en Gerrit Timmerman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Zaandam. Top service! Onze keuken is geplaatst door Koos en Danny. Wat een vakmannen! Hele goede ervaring bij Grando!
Gabriella
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Complete U-keuken gekocht inclusief apparatuur. Alles is keurig geplaatst en openstaande punten keurig opgelost.
Gerard Wenning
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Onze keuken gekocht via Grando Zaandam. Top service, vriendelijk personeel en zelfs toen we nog wat wilde wijzigen namen ze ruim de tijd voor ons. Levering, montage was top. Heel blij met het eindresultaat.
Tanja Schopmeijer-Kool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 01 februari 2022
Los van het feit dat we gigantisch blij zijn met het eindresultaat, was de communicatie en service top. Goed op de hoogte gehouden rondom de levering & top installateurs.
Irene Senatori
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 januari 2022
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
Ellen kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 januari 2022