Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Wij zijn super tevreden met onze keuken bij Grando. Ontvangst in de winkel super, en goed te woord gestaan door het personeel. Goed geluisterd naar onze keuken wensen. Het leveren en plaatsen van de keuken netjes gedaan, en zeker netjes afgewerkt tot aan de millimeter. Klasse.
Marina
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 05 februari 2024
In 2019 de badkamer, keuken en toilet aangeschaft en laten plaatsen door Grando Hoogvliet in Rotterdam. Na 4 jaar nog steeds een prima service. Uitstekende nazorg. De kraan van onze douche combinatie set zat vast en draaide moeizaam open. Het binnenwerk van de kraan werd kosteloos vervangen door Grando.
Patricia
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 08 december 2023
Lange tijd gezocht diverse keukenzaken afgelopen maar op gevoel toch voor grando hoogvliet gekozen daar ik vroeger met mijn werk dagelijks aan huis kwam, werd door Lennart heel goed door het hele circuit geholpen mede door het beschikbare budget waar wij nu een prachtige keuken hebben welke aansluit bij onze wensen, er zijn nog wel enkele kleine puntjes maar deze worden volgens ons wel netjes opgelost door grando.
Arie Hekelaar
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 04 december 2023
Zeer nette badkamer geworden. Goed afgewerkt door de montage ploeg.
Gerrit van den Burg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 06 november 2023
Prima geholpen in de winkel. Wij hadden hier onze keuken laten renoveren en onze badkamer en toilet laten ontwerpen. Matthijs en zijn team heeft onze badkamer en toilet vakkundig geïnstalleerd. Ziet er mooi en strak uit.
Dennis Schild
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 23 oktober 2023
Opnieuw bij deze vestiging de keuken gekocht. Prima op weg geholpen, uitstekende keus en creatieve oplossingen.
Cor 't Hart
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 09 oktober 2023
Badkamer en apart toilet gekocht en laten plaatsen! Zeer tevreden met alles ook montage super!
Jacqueline de Bruin
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 02 oktober 2023
Heel erg tevreden over de service van de winkel en de monteurs. In de winkel ben ik goed geholpen bij het vinden van de perfecte keuken. De verkoper heeft aandachtig geluisterd naar mijn wensen en daarna goed op papier gezet. Bij het plaatsen van de keuken waren hele aardige monteurs met kennis van het vak. Ze werkte snel en waren binnen nog geen 2 dagen klaar. Zeer tevreden klant!
Riet stadler
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 27 september 2023
Wij werden zeer vakkundig en super vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Kregen prachtige kleuren foto's van de uitgekozen keuken. Alles werd dubbel gecheckt en nagemeten. Na de levering vd keuken nog stopcontacten nodig, was geen probleem. Werd gelijk geregeld en konden met plaatsen er ook bij geplaatst worden.
Jane Oudenes
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 19 september 2023
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van onze badkamer en Matthijs en zijn team hebben heel goed werk afgeleverd!
Audy de Ruyter en Remco van Snek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 14 september 2023
Goed advies en installatie zoals afgesproken. Mijn vorige keuken heb ik hier ook gekocht en tot jaren daarna kwam Grando gratis een klein dingetje herstellen. Dus toen we een nieuwe keuken nodig hadden zij we hier gelijk weer heengegaan zonder tijd te verspillen bij andere bedrijven.
Jan kok
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 11 september 2023
Ondanks dat het om een aanbieding-badkamer ging was de service top. De bijbehorende spiegel was al verkocht, maar ik mocht een nieuwe vervangende spiegel uitzoeken. Goede afspraken gemaakt, ondanks de afstand Hoogvliet-mijn woonplaats, alles top! Een dikke 10.
Trijntje Halfmouw
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 07 augustus 2023
Mijn ervaring bij Grando is goed omdat alles wat wij hebben afgesproken betreft de aanschaf van mijn keuken ook daadwerkelijk is afgesproken. De kwaliteit van de keuken is goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het meedenken ook met de opzet van de keuken vond ik goed. Ben zeker tevreden met de keuken en ik zou het zeker aanbevelen bij een bekende.
Brian Kup
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 24 juli 2023
Zeer klantgerichte benadering door Grando met prima suggesties voor de inrichting van de keuken. De prijs van de keuken is scherp. De levering en plaatsing verliepen geheel volgens de gemaakte afspraken en de keuken voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Jan Gijsbers
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 16 juli 2023
Gewoon een heel goede service waarin de begeleiding centraal staat.
J. Klootwijk
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 10 juli 2023
heel fijn geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. zeer mooi product. nog veel mooier "in het echt". alles is perfect gecommuniceerd met ons. de aflevering en montage is geweldig gedaan. wij zijn super blij!
Birgit en Nico Schipper de Vos
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 27 mei 2023
Nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Hoogvliet. Zeer tevreden met alles van ontwerp tot montage. De 3D tekening gaf een mooi beeld van hoe het zou worden. En dat klopt in een woord fantastisch. Vooral Het slopen en monteren door Sjackie Kuipers is een vermelding waard wat een VAKMAN.
Marcel Holierhoek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 03 april 2023
Mooie showroom en goed advies gekregen
Nancy
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 maart 2023