Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Rustige adviseur die goed met ons meedacht. Niet opdringerig. Planning wordt nagekomen. Uitvoering ging ook top. Wij zijn erg tevreden.
Fam Geerdink
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 15 april 2024
Badkamer totaal laten vernieuwen. Direct al met de oriëntatie, en samenstellen van de badkamer goed geholpen. Net voor het begin van het verbouwen door omstandigheden moeten uitstellen, voor Grando geen probleem, enkele maanden later is de badkamer dan alsnog verbouwd door zeer kundige en vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, zoals op het plaatje tijdens het samenstellen is de badkamer ook geworden.
René Bokhove
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 06 november 2023
Wij hadden zelf een idee voor onze badkamer, maar met de nodige uitdagingen in de ruimte door een draagbalk stonden wij ook zeker open voor ideeën. Uiteindelijk is de adviseur met een idee gekomen waar wij heel erg blij mee zijn. De communicatie verliep soepel en bij onduidelijkheden staan de adviseurs altijd klaar.
Van Leeuwen
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 12 juni 2023
Zeer zorgvuldig bedrijf helpt en denkt zeer goed mee. Snelle service altijd netjes te woord.
Manouk
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 15 november 2021
Zeer prettig en vakkundig geholpen.
Anoniem
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 09 maart 2020
Vriendelijke medewerkers deskundig advies. Geweldige aflevering van de badkamer tegelzetter is een vakman. Wij zijn zeer tevreden.
Anoniem
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 07 maart 2020
Wij hebben een goede ervaring met Grando. Nemen de tijd voor het uitzoeken van alle materialen. Ook waren we snel aan de beurt voor het plaatsen van onze badkamer. Ook een goede samenwerking met de zzp ers We zijn blij met het resultaat
Esther Braakman
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 24 februari 2020
Prima service En prachtig afgewerkt Binnen de afspraak
J van der Linde
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 11 januari 2020
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
M.Rotteveel
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 20 september 2019
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Robert Schoenmaker
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 18 augustus 2019
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
Christine Kösters
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 28 juni 2019
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Menno Bos
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 14 juni 2019
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
W bakker
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 28 april 2019
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles. Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
José
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 16 april 2019
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Frank K
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 09 november 2018
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Wanda Koetsier
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 26 oktober 2018
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Murat Tanyeli
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 01 oktober 2018
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Miriam
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Qasa - 28 september 2018